Jump to content

Recommended Posts

250px-Corner-With-Love-Poster.jpg

轉角*遇到愛 / Zhuan Jiao * Yu Dao Ai

Заглавие: Corner with Love
Жанр: Романтичен, комедия
Държава: Тайван
Година: 2007
Епизоди: 16

Актьорски състав:
Barbie Xu
Show Lo

Fujioka Dean

Резюме лично от мен:
Xin Lei е богато разглезено момиче, което скоро ще се жени за любимия си.
Qin Lang е момче, което е работило през целия си живот, помагайки на баба си, но никога не се е отказвал от мечтата си да стане художник – или поне да има свободата да рисува. Точно това първоначално го довежда в Шанхай, където и започва историята.
Двамата се запознават случайно, като от ситуацията не излиза нищо хубаво – само едно счупено колело и нечия наранена гордост.
Скоро двамата се срещат отново, когато Xin Lei е принудена да го помоли за услуга – да я научи да приготвя тайвански омлет, за да направи впечатление на родителите на годеника си. Странно, но успява да го убеди.
Комични сцени като това как кралят на танците в Азия ( Alan Luo) тича през голяма зала, облечен като камериерка – не липсват.
Дотук добре, но нещата се променят, когато родителите на Yu Xin Lei изведнъж я изоставят заради банкрута на фирмата си и тя е принудена да се справя сама – дори без годеник, който я оставя.
Qin Lang също я оставя, защото се връща в Тайван, но това не е краят. Двамата отново се срещат, когато Xin Lei отива в Тайпе, за да живее там в къщата на родителите си – която не се оказва това, което тя си е представяла. На всичкото отгоре излиза, че двамата ще трябва да споделят тази къща, защото тя не принадлежи само на нея.

Свали сериала:   :click:
торент с руски субтитриОнлайн с английски субтитри

онлайн с руски субтитри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го и този сериял :) .Много ми хареса,имаше си всичко и смешни моменти и драма.Но най вече щаслив край. :D

Ето и с руски суб.:click:

Гледаите няма да съжалявате :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горкото момче, не случи на баби и това си е :) Едната не му даваше да играе баскетбол, таз да рисува... и как една и съща актриса в единия сериал му е баба, в другия сестра... но това са подробности. Та по същество... хареса ми :) Много забавно и определено имаше доста смях, ама то с такъв актьор... то само като го погледнеш и ти става смешно, поне на мен. Не знам защо но дори и на трагичните моменти не ми беше мъчно, защото знаех, че накрая всичко ще си дойде на мястото. По едно време малко попрекалиха с драмата ми се струва, искам те не те искам, ще те взема, няма да те взема... Тук Барби определено ми допадна, гледала съм я само в Марс и там нещо не ми хареса особено, но тук май не и стърчаха ушите... много :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горкото момче, не случи на баби и това си е :) Едната не му даваше да играе баскетбол, таз да рисува

Ако включиш и тази от Hi my sweetheart дето го гледаше като писано яйце и съвсем нищо не му даваше да прави - наистина си е за съжаление, ама това е друг въпрос.

Както и в другите сериали и тук умрях от смях със Show. Май-повече съм се смяла само на Hi my sweetheart. Все още не мога забрава момента облечен като камериерка :D

Но най ми хареса момента, когато и нарисува обувките. На това му се вика уникален подарък. Както и че всеки път когато Xin Lei го молеше за помощ дори не се осъзнаваше как и отговаря "Няма проблем" :) Шматка и половина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове