Jump to content

Tifa

Потребители
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Tifa

Profile Information

  • Пол
    Not Telling

Tifa's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

4

Обществена Репутация

  1. Аз съо най-вероятно ще дойда, но датите са мн зле, бяхме се разбрали първите две седмици на септември??????? Аз имам изпит около тея дати плюс още някви планове а това предлагам ако има съгласни ест асе върнем към първоначалния план за датите. Аз ест като софианец съм по навита за по близките хижи, да не говорим, че слушайки коментари за хижа Рай, не мисля, че кръста ми би бил мн щастлив?
  2. Еееееееееее верно ли спирита е тогава? пфффф... Айде бройте ме и мене на 13 и 14 от бунгалата по 10 лева
  3. Tifa

    Shaman King (2001-2002-2021)

    Е, shaman king си е класика в жанра, просто супер добро аниме, много забавно и единствено по рода си, за сега не съм забелязала някой да е направил нещо, което да се доближаеа много до сюжета и идеята. Любимият ми герой е Зийк, просто ме радва тоя човечец с тва прераждане и с невероятната си сила, ама мама му стара Йо го победи Crying or Very sad и ко да се прави.... Иначе ми е странно, че все още няма тълпа от народ, който да е изразил мнението си по въпроса...
  4. 01. Shaman King 02. Wolf's rain 03. Death Note 04. D.N.Angel 05. Elfen Lied 06. Yu - Gi - Oh 07. Аngel sanctuary 08. Special A 09. Vampire knight 10. Naruto
  5. Мисля, че е ясно, надявам се, че темата е позволена. Иначе...мой любими цитати: Shaman King Йо: No one want's your shaman kingdom Zeek, nobody suports you! (Никой не иска твоето кралство Зиик, никой не те подкрепя) Зийк: They don't need to suport me, just fear me! (Няма нужда да ме подкрепят, само да се страхуват от мен) Final fantasy advent children: Tifa: Wich is it? A memorie, or us? (Кое ще бъде? Спомен, или Ние?) ; Рено и Руд тукощо биват изхвърлени на земята от експлозията в центъра на града, зад тях за Язу и Лез Язу: Isn't this fun? (не е ли забавно) Рено: Not at all, yo! (Брато, изобщо не) ; Сцената започва когато Рено се изправя настъвайки очилата на Руд Рено: You know, you keep calling it Mother, but it's just Jenova's head! (Знаеш ли, продължавате да го наричте Майка, но това е само главата на Женова) Лез: Хей! Язу: Don't call Mother that! (не наричай майка така) Лез: I can't forgive this! (Не мога да го простя) Руд: ...sorry (Съжелявам...) Рено: That's right...Wait. why are we apologizing?! (Точно така...чакай. Защо се извиняваме?) ; Рено: Hey, pal? Is this thing powerful? (Хей приятел, това нещо силно ли е?) Руд: It's made by Shinra technology. (Направено е от технологийте на Шинра) Рено: O, so you made it? (О, значи ти си го правил?) Руд: I don't know about powerful, but it shure is flashy. (Не знам дали е силно, но определено ще святка) ; Клауд към Сефирот: I pity you, hwo understand nothing. there is nothing that isn't important! (Съжелявам те теб, който не разбираш нищо. Няма нищо маловажно) Final fantasy 7 Crisis core Angeal to Zack: If you want to be a hero, you need to have dreams. (Ако искаш да бъдеш герой, трябва да има мечти) и тн и тн, ама стига толко
  6. Страшно много ме радва това момче - пее, пък как танцува направо няма да коментирам защото ми изтичат очите. Според няколко проучвания - той е най-известния певец в корея, така казват и китайците - това разбира се е от азиатска гледна точка.
  7. Tifa

    Big Bang

    Песните им са супер свежи и раздвижени, а много добри текстове и много добри клипове. харесва ми стилът им, пък и са младички още, надявам се, че занапред ще се чува много от тях.
  8. ОООооо, мани аз точно заради тва розово едвам изтърпях да го изгледам целия сериал. Наистина е ужасно, ама споко по нататък ще видиш и по-ужасни неща.
  9. Пфф, къде блея аз та не съм я видяла тая темичка :!: :!: :!: Ще си позволя да добавя малко за драмата. Лично от мен *Fang Zi Tian(героят на Вик) е професионален готвач с тежко минало. Изоставен от родителите му, които се самоубиват, той бива осиновен от жена, която му разкрива магията на готвенето и един цял свят, който се разкрива в кухнята. По-късно той заминава, за да се учи от най-добрите френски готвачи, но когато се връща в Тайван отказва много предложения на елитни ресторанти и започва работа в малко заведенийце - Litle bear, където и се запознава с главнатагероиня Chang Bai Hui. Отгледана сред престиж от малка, тя е имала възможността да посети едни от най-известните и добри ресторанти в света и едва ли има нещо за ядене, чийто съставки да не може да различи. Въпреки, че Fang Zi Tian е твърдо против тя да бъде наета на работа като негова помощничка в кухнята, това се случва и от там започва купона. Мисля, че тези, който се гледали Марс ще се израдват и на тази драма тъй като тук участва и певецът Alan Kuo (опенингът на Марс), също така и небезизвестната Megan Lai, която също има роля в Марс и като се замисля - в почти всеки филм, в който играе Вик. *
  10. Сериалчето не е кой знае какво, но разбира се все пак е с Майк. Това е една от най-успешно изиграните обаче роли на Ариел и може би се различава най-много от останалите й. Отделно имам една огромна зажележка. Страната е ТАЙВАН не Тайланд, моля ви се не правете тая грешка, защото има огромна разлика между двете!!!!
  11. Само ще кажа, че анимето и мангата последните години набраха популярност, заради излизането на първата част на тайванската екранизация. Анимето ми беше приятно, но арта е отвратителен, мангата се понася.
  12. Да тайванците наистина екранизират перфектно, особено с екранизацията на Марс или нa It started with a kiss първата и втората част с учатсието отново на Ариел. Там просто...японската екранизация е адския боклук сравнение с това. Иначе Ариел е една невероятно актриса и както винаги си изгира ролята перфектно в Tokyo Juliet, само дето сериалчето е доста тъпичко според мен - изобщо не ми харесва.
  13. Ролята на Rainie Yang в този сериал изобщо не ми хареса, за сметка на това обаче Jiro се справи доста добре. Сюжета ми е някак беден и на всичкото от горе не виждам смисъл в ролята на George Hu.
  14. На мене телефона ми близо месец звъня с прпева на Dou Niu, Yao bu Yao.
×
×
  • Създай нов...