Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

A Million
Заглавие: 10억 (10 eok) 10,000,000,000
Година: 2009
Жанр: Трилър
Времетраене: 112 мин.
Режисьор: Cho Min Ho
IMDb

Участват:

Park Hae Il

Park Hee Soon

Shin Min Ah

Lee Chun Hee

Резюме:
Осем участници се изправят един срещу друг в телевизионно риалити с награда 10 милиарда вона (1 милион долара), без да подозират какво ги очаква. Претендентите трябва да прекарат 7 дни в австралийската пустош. Всеки ден се провежда по една игра, при която един от тях губи шанса за наградата, а може би и още нещо. Това ги изправя в положение, при което се борят да оцелеят, но най-голямата заплаха за тях се оказва неспособността им да преодолеят лъжите и измамите в отношенията помежду си.

Трейлър:

С РУСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ
С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Начина на изпълнението а филма е интересен. Мотивът "сървайвър" ми беше скучен, както бях разочарована и от главния мотив

на продуцента на играта. (на 100% се припокрива с главния мотив в известен американски филм на ужасите :rolleyes: )

До тук нищо интересно и именно един от актьорите ме задържа до края на филма - Park Hae-il. Човекът се справи великолепно

в ролята си на журналист, който използва ума си, за да оцелее... доколко е успешно ще видите в самия филм, но е сигурно,

че ще изгледам цялата му филмография :D Аплаузи и за Park Hee-soon - блестеше в ролята си на "смахнатия професор".

На Шин Мин А не съм й фенка, за това мога да кажа, че направи задоволителна роля.

Тук дори второстепенните актьори се откоиха - само като зърнах Jeong Seok-yong реших, че филмът е хубав.

Не разбирам особено от режисура и от колко ъгъла е снимала камерата, но не мога да отрека красотата на природата в Австралия.

Нагледах се на гора, пясък и моренце...

Ще се радвам филмът да се преведе и единствената пречка да не го подкарам е антипатията ми към Шин Мин А.

Остът е великолепен и ако някой го има - да ми го метне на ЛС, МОЛЯ :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса филмът, може би, защото ми навяваше асоциации за един от любимите ми сериали, а именно "LOST". Не съм гледала този американски филм с почти еднакъв сюжет, за който Туци спомена, а пък и съм голяма фенка на Шин Мин А, даже заради нея го гледах biggrin.gif тоест за мен сюжетът си беше изненадващ и и нтересен докрая.

Харесаха ми много малките детайли, като например онова голямо насекомо, което стъпкаха на път за нищото или пък онези сурови орехи, които режисьорът ядеше и попадаха на неочаквани места

И аз искам ОСТ -а, но нещо не го намирам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята на филма ми хареса, ако се пропусне мотивът на продуцентът, понеже

когато даваха как жена му умира, се видяха още 3 чифта обувки. Е, защо и те не бяха включени към не съпричастните? Да не говорим, че ми се видя адски зверско и нереално не само някой да не помогне, а и да не вдигне телефона и да се обади на полицията.

Да не говорим, че Рижавия ( :896767: ) можеше лесно да изпусне бутилката с вода върху му, а журналистът с камерата... е, нямаше такава дебилщина. Ясно ми е с каква цел е направено, ама можеше да има малко повече реализъм.

Иначе играта на всички ми допадна, така че не съжалявам за отделеното време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове