L_U_B_A_K_A_8_6 Публикувано 22 Март, 2010 Share Публикувано 22 Март, 2010 A Million Заглавие: 10억 (10 eok) 10,000,000,000 Година: 2009 Жанр: Трилър Времетраене: 112 мин. Режисьор: Cho Min Ho IMDb Участват: Park Hae Il Park Hee Soon Shin Min Ah Lee Chun Hee Резюме: Осем участници се изправят един срещу друг в телевизионно риалити с награда 10 милиарда вона (1 милион долара), без да подозират какво ги очаква. Претендентите трябва да прекарат 7 дни в австралийската пустош. Всеки ден се провежда по една игра, при която един от тях губи шанса за наградата, а може би и още нещо. Това ги изправя в положение, при което се борят да оцелеят, но най-голямата заплаха за тях се оказва неспособността им да преодолеят лъжите и измамите в отношенията помежду си. Трейлър: С РУСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pirani Отговорено 28 Април, 2010 Share Отговорено 28 Април, 2010 Филмчето на мен много ми допадна.......все едно гледах 10 малки негърчета в корейски вариант. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tuci8710 Отговорено 20 Юли, 2010 Share Отговорено 20 Юли, 2010 Начина на изпълнението а филма е интересен. Мотивът "сървайвър" ми беше скучен, както бях разочарована и от главния мотив на продуцента на играта. (на 100% се припокрива с главния мотив в известен американски филм на ужасите ) До тук нищо интересно и именно един от актьорите ме задържа до края на филма - Park Hae-il. Човекът се справи великолепно в ролята си на журналист, който използва ума си, за да оцелее... доколко е успешно ще видите в самия филм, но е сигурно, че ще изгледам цялата му филмография Аплаузи и за Park Hee-soon - блестеше в ролята си на "смахнатия професор". На Шин Мин А не съм й фенка, за това мога да кажа, че направи задоволителна роля. Тук дори второстепенните актьори се откоиха - само като зърнах Jeong Seok-yong реших, че филмът е хубав. Не разбирам особено от режисура и от колко ъгъла е снимала камерата, но не мога да отрека красотата на природата в Австралия. Нагледах се на гора, пясък и моренце... Ще се радвам филмът да се преведе и единствената пречка да не го подкарам е антипатията ми към Шин Мин А. Остът е великолепен и ако някой го има - да ми го метне на ЛС, МОЛЯ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LunaBrava Отговорено 3 Април, 2011 Share Отговорено 3 Април, 2011 Много ми хареса филмът, може би, защото ми навяваше асоциации за един от любимите ми сериали, а именно "LOST". Не съм гледала този американски филм с почти еднакъв сюжет, за който Туци спомена, а пък и съм голяма фенка на Шин Мин А, даже заради нея го гледах тоест за мен сюжетът си беше изненадващ и и нтересен докрая. Харесаха ми много малките детайли, като например онова голямо насекомо, което стъпкаха на път за нищото или пък онези сурови орехи, които режисьорът ядеше и попадаха на неочаквани места И аз искам ОСТ -а, но нещо не го намирам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
desjer Отговорено 10 Октомври, 2011 Share Отговорено 10 Октомври, 2011 Идеята на филма ми хареса, ако се пропусне мотивът на продуцентът, понеже когато даваха как жена му умира, се видяха още 3 чифта обувки. Е, защо и те не бяха включени към не съпричастните? Да не говорим, че ми се видя адски зверско и нереално не само някой да не помогне, а и да не вдигне телефона и да се обади на полицията. Да не говорим, че Рижавия ( ) можеше лесно да изпусне бутилката с вода върху му, а журналистът с камерата... е, нямаше такава дебилщина. Ясно ми е с каква цел е направено, ама можеше да има малко повече реализъм. Иначе играта на всички ми допадна, така че не съжалявам за отделеното време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts