Jump to content

Recommended Posts

Momo Love

spacer.png

Алтернативни заглавия: 桃花小妹 / Tao Hua Xiao Mei
Страна: Тайван
Година на излъчване: 2009-2010
Жанр: комедия/романтичен
Епизоди: 13
Режисьор: Qu You Ning
Субтитри: английски, руски, български
Базирано на японската манга "Momoka Typhoon" от Fujita Kazuko.
OST

Участват:

Jiro Wang като Shi Lang
Cyndi Wang като Chen Tao Hua
Ken Zhu като Chen Qi
Lan Jun Tian като Chen Cheng
Ding Chun Cheng като Chen Zhuan
Godfrey Gao като Chen He
Jing Wong като Chen Yu Yi
Calvin Chen като Xue Zhi Qiang
Cynthia Wang като Shi Xue

Li Jia Ying като Gong Hui Qi
Annie Chen като Zhang Kai Li

Резюме:

Тао Хуа е най-ценното нещо в семейство Чън - едно момиче и пет момчета. Четиримата й по-големи братя я пазят като зеницата на окото си. Тя мечтае да срещне любовта, но според тях никой не е достоен... Всичко върви според плана им, докато един прекрасен ден тя не среща Шъ Лан... и се влюбва. Той е добър в спорта и в учението, с прекрасен характер... Единственият, който покрива високите им изискванията... Но братята не го харесват и правят и невъзможното, за да попречат на връзката им...

Лично мнение: Все още съм до 10-та серия, защото и руските субтитри са дотам, ама...
През цялото време си мисля само едно: На тези четирима хубави мъже
няма ли да им намерят по едно гадже, за да спрат да досаждат на сестра си.
Джиро тук не ме кефи особено, ама братята... :i love this:

:essub:

:subs: Свали с български субтитри: :click: :click:

:subs: Онлайн с български субтитри: :click: :click: :click: :click:

Свали с руски субтитри::click:

Свали с английски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз искам такива братя :lol::28558:

П.П Изгледах го и смело мога да заявя че отдавна не се бях смяла така от сърце-филмчето е един път. Каста е много добър, страхотна игра и въпреки че част от братята си намериха мацки това не им пречеше да продължават да досаждат на сестра си-определено искам такива братя :lol:Препоръчвам с две ръце :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък ако имам такива братя ще се гръмна :) Наистина бяха големи сладури и много се грижеха за сестра си, но не я оставиха да диша... малко прекалена ми се видя цялата работа... но на сериал като на сериал :) Тя пък ми беше малко инфантилна и една такава ..... нещо не ми допадна образа й, как пък не тропна с крак и не каза, я ме оставете на мира.... Иначе доста приятно сериалче, най-малкия брат ми беше много сладък, горкото наругано камилче. Само не разбрах защо руснаците пишеха , че участва и Vanness Wu или пак нещо съм се изгубила в превода :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кате, тез и аз не ги искам за братя.i%20love%20this.gif

Голям смях с тоя сериал, особено с музиката към някои от сцените.laugh.gif

Най-малкият брат - горкият жив да го оплачеш, колкото до героинята на Синдито... дори не искам да я коментирам(преживях я).

Джиро нещо ми се изгуби, пък аз заради него започнах да гледам сериала... уж.

Иначе братята са номер едно, изиграха ролите си перфектно, особено Ken Zhu.

А за руснците и Vannes Wu - объркали са. Ако знаеш колко го търсих, ама така и не го видях.laugh2.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 6-ти епизод ми беше супер забавно и се смях от сърце, след това започна драмата. :lol2::es:

За съжаление без нея не може.

Синдито за пореден път ще кажа, че не ми допада...правейки сравнение с Айви, таз ми се губи някъде в далечината.

Братята са големи сладури, като бях впечатлена най - вече от зубъра и спортиста :inlove:

Като цяло сериалчето е забавно, но можеха още към 10-т епизод да го приключат. Последните 3-4 епизода ми бяха безкрайно дълги.

Благодаря на Strayt и Sabrina:) :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свали с български субтитри, благодарение на Strayt

Тук

Благодарности за превода.

Субтитрите пасват и за rmvb файловете в рутракер. За тези, които предпочитат avi, на ден ще качвам по един епизод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да може да издири OST на сериала? Музиката ми харесва.

Интересен факт е, че в рейтинга на сийда ми за този сериал (един от сваляните от руски тракер) стои цифрата 2107,67.

... на някой да му трябват още основания за да го гледа?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Весело, романтично, патриархално, мило! Ведро и усмихнато беше времето с този филм. Страхотно семейство, много сплотено и с интересни взаимоотношения. Най-силното внушение беше за братска любов и загриженост за останалите, семейственост преди всичко /дори прекалено/. И все пак имаше противоречие с образите на майката и бащата – родили толкова деца, а още от малки ги оставили сами да се гледат и за какво – да се забият по изследвания на бразилската джунгла.

Всички бяха много готини, нямаше персонаж, който да не харесам. Главните много си подхождаха и ми харесаха като двойка. На Cyndi Wang много й ходят такива роли. Това е вторият филм, който гледам с Jiro Wang и се радвам да го видя в нормален вид, че ми беше много стресиращ в ToGetHer. Любимият ми момент, истинско попадение - когато той й помагаше да преодолее страха от ножове – наситен с чувственост, топлота, интимност.

Четиримата братя – страхотни образи. Всеки беше толкова различен и много характерен типаж, но допълваше останалите така че да се получи едно завършено цяло. Любимци ми бяха дизайнерът Чън и неговата хубавица. Актрисата, която я изигра - Cynthia Wang е много красива, напоследък имам чувството, че най-красивите азиатки са тайванки.

Много подходящо и много смешно попадение беше, когато пускаха като звуков фон на развихрените братя, звуци от джунглата и тарзанския вик. Много се смях с тях! :lol:

Много, много благодаря за бгсубтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да кажа ,че сериала изтеглен от Замунда не върви .... т.е. върви ,но целия е кодиран на зелени квадратчета ! Субките се четат , но видеото е леш ! <_< Само при мен ли е така ?

Форматът е rmvb. Инсталирайте си кодек за него. Препоръчвам Real Alternative и го гледайте или с Real Player или с Meida Player Classic.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от най-хубавите сериали ,които съм гледал изобщо. От първата та до последната минута,сериалът е едно мини бижу. Смях,смях през сълзи. Е разбира се и мъничко драма вкараха,но къде без нея.

Братята бяха страшни сладури,много ме радваха. Тао Хуа също беше много сладка,но най-важното и момиче с характер. Бори се девойчето за любовта си до последно. То пак ,че тя се бори де,че Ши Ланг горкият толкова безхарактерен. Единствено претендента ми противеше малко като герой и като визия също ми беше грозничък,но пък всички други в сериала бяха супер.

Определено го препоръчвам с две ръчички и оценявам с 10/10 .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С мъка избутах и 9-ти епизод, види му се края вече, добре че може да се превърта. Дотук сериала ми се видя разтеглен, отегчителен, досаден и прочие в тоя дух, а от двамата главни започна да ми прилошава само като се мернат (тя - все нещо лигаво мрънка или търчи нон-стоп след него, той - самата дефиниция за нерешителност, чака накъде ще го духне вятъра, пък и сръдлив на всичко отгоре). Единствено четиримата братя леко компенсират, а брат номер 5 не успя да ми събуди ни симпатиите, ни съчувствието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове