Ragnos Публикувано 21 Март, 2011 Share Публикувано 21 Март, 2011 ДОТХАК// КВАНТ СВАЛИ СУБТИТРИ Жанр: фантастика | мистерия Година: 2010 Режисьор: Тачибана Масаки С гласовете на: Ханазава Кана, Саваширо Миюки, Фуджимура Аюми, Огура Юи и др. Държава: Япония Времетраене: 3 епизода по 26 минути Резюме: В един виртуален свят ще намерите най-различни хора и истории, техният начин на игра и съответната развръзка. Дългоочакваното продължение на сагата "Дотхак", ни запознава с трима нови герои: Асуми, Ери и Йори – три единадесетокласнички, които прекарват голяма част от свободното си време, играейки масовата онлайн игра "Света". Ала също като други герои на сагата, и тези ще попаднат във вихъра на загадъчни събития. Тайнствени игрални зони, могъщи противници и потайни съюзници - това са само част от изненадите, които са ни подготвили авторите на историята. Какво още? За да разберете, трябва да гледате... Сваляне с български субтитри: тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
air Отговорено 5 Юни, 2011 Share Отговорено 5 Юни, 2011 1080p - Това беше тактичен намек. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ragnos Отговорено 5 Юни, 2011 Автор Share Отговорено 5 Юни, 2011 Точно ме подсети, че трябва да кача превода на последния епизод в сайта. От 2 седмици ми мухлясва на компютъра. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ragnos Отговорено 6 Юни, 2011 Автор Share Отговорено 6 Юни, 2011 720p Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Darsi71 Отговорено 6 Юни, 2011 Share Отговорено 6 Юни, 2011 Айде един и от мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ragnos Отговорено 6 Юни, 2011 Автор Share Отговорено 6 Юни, 2011 Тенкю. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts