danko Публикувано 14 Февруари, 2011 Share Публикувано 14 Февруари, 2011 Off Topic Thorn Birds (가시나무새) Също така известен като: The Thorn Bush Bird, Kashinamoosae, The Thorn Birds, Gashinamu Sae Режисьор: Kim Jong Chang Сценарист: Lee Seon Hee Канал: KBS2 Епизоди: 20 Език: Корейски Държава: Южна Корея Година : 2011 Участват: Han Hye-jin в ролята на Seo Jung-eun Kim Min-jung в ролята на Han Yoo Kyung Joo Sang Wook в ролята на Lee YoungJo Kim So-hyun в ролята на Seo Jung Eun (young) Cha Hwa-yeon в ролята на Yoon Myung-ja/Lee Ae-rin Seo Do-young в ролята на Choi Kang-woo Kim Ha-eun в ролята на Yang Mi-ryun Kim Dong-young в ролята на Park Han Soo (young) Song Ok-suk в ролята на Kim Kye-soon Kim Soo-hyeon в ролята на Han-byul Lee Won-jae в ролята на Yoon Hak-goo Сюжет : Чонг Ън търси биологичната си майка, която я изоставя след раждането ѝ. Общата болка от това да израснеш без майка сближава Чонг Ън и Йонг Джо. Приятелката на Чонг Ън - Ю Кьонг, ревнува от сближоването ѝ с Йонг Джо. 25-годишната Чонг Ън работи почасово като актриса, очаквайки един ден майка ѝ да я открие. Докато Ю Кьонг се бори за режисьорското си развитие, тя се запознава с продуцента Йонг Джо. След като разбира, че Йонг Джо е от заможно и известно семейство, Ю Кьонг го съблазнява и забременява. Но когато разбира, че Йонг Джо се отказва от правото на семейното наследство, тя се опитва да го отблъсне. Отивайки в болницата поради преждевременно раждане, тя се регистрира с името на Чонг Ън, а в последствие изоставя бебето. Чонг Ън, която отчаяно иска да има семейство, взема детето. Среща се с бабата на Ю Кьонг - Мьонг Джа, и променя съдбата си, като се представя за дъщеря на Мьонг Джа. Свали с български субтитри 1 Свали с български субтитри 2 Онлайн с български субтитри Онлайн с български субтитри 2 Свали с български и английски субтитри Свали с руски субтитри Свали с руски субтитри 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tara Отговорено 10 Май, 2011 Share Отговорено 10 Май, 2011 Какви са тези сбъркани сценаристи, че 19 серии и половина измисляха да се случват все гадни работи на главната . Добре поне, че краят беше хубав, че иначе сериозно щях да се замисля дали няма нещо извратено в тези хора. Това което ми направи хубаво впечатление беше, че този път показаха малко по-различен поглед към самотните майки и решенията, които са принудени да взимат в зависимост от обстоятелствата. И като по чудо нямаше зли свекърви и тъщи, а възрастните се държаха като нормални хора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koizora Отговорено 28 Януари, 2012 Share Отговорено 28 Януари, 2012 (Редактирано) В Боза-мечта е преведен целия. Отдавна се чудя дали да го гледам, но ми се струва много тежък и депресиращ, затова смятам да пропусна. П.С. Защо така ми се изписва сайта? Както и да е, разбрахте ме, надявам се Редактирано 28 Януари, 2012 от PyMeH Явно Рагнос е направил да изписва така, когато напишете името ;) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danko Отговорено 14 Февруари, 2012 Автор Share Отговорено 14 Февруари, 2012 На мен сериала ми хареса, който харесва драми ще му хареса. Сериала е драма не е комедия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CToTaKa Отговорено 15 Февруари, 2012 Share Отговорено 15 Февруари, 2012 Бях гледал 2-3 епизода от този сериал. Да уточня, че сериалът не е драма, а мелодрама. Аз лично не харесвам много корейските мелодрами, че са ми много мудни, може би затова не съм го и догледал. Пример за други мелодрами: "Cinderella's Sister", "Will it Snow at Christmas?". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
merydit Отговорено 15 Февруари, 2012 Share Отговорено 15 Февруари, 2012 Изгледах сериала,хареса ми.Само,че не съм съгласна,че с това се показва "друг поглед към самотните майки".Това не е самотен родител. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 14 Март, 2012 Share Отговорено 14 Март, 2012 Много добър сериал. Който не е свикнал с мелодрамите може и да не го издържи,но определено си заслужава сериалчето. Задължително ако смятате да го гледате си сложете лапропа/монитора или каквото и да е там зад решетки,че доста често ще ви се иска да утрепете някой индивиди и от това може да пострада техниката Аз едвам се удържах на няколко пъти. Като оставим това настрана,отново видяхме темата за отмъщението.Отново най-много страда отмъстителя,но човек понякога се заслепява и чак след време,било рано или късно осъзнава най-вече ,че е сгрешил но повечето пъти е твърде късно да промени нещата.Тук имаше доста сълзи,страдание,болка и за моя радост добър финал Явно на сценаристите са започнали да им поомекват сърцата и след реките от сълзи и сополи ни поднасят по едно пакетче кърпички Главната актриса я гледам за първи път и съм със смесени чувства относно играта й. На моменти много ми допадаше,но на моменти твърде изкуствено стоеше,което се отнася и за другата девойка. Но още са млади,вярвам,че ще подобрят това в играта си. Е по възрастните жени си бяха повече от убедителни. И за финал да изкажа възхитата си от малката. Еее,голям сладур беше.Много и се радвах. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
suani Отговорено 31 Март, 2012 Share Отговорено 31 Март, 2012 Сериала го гледах преди време,имах нужда точно от драма.Хареса ми и мисля,че всеки който харесва драми ще го оцени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lidia7 Отговорено 15 Април, 2012 Share Отговорено 15 Април, 2012 Много хубава драма с хубав край Изгледах я за 3 дни, впечатли ме историята, хубава актьорска игра и музика. Малко ми дойдоха в повече сериите, можеше да ги понамалят без проблем, но като цяло съм много доволна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
roslava Отговорено 20 Април, 2012 Share Отговорено 20 Април, 2012 Много хубава и тежка мелодрама. Бях решила да непиша толкова скоро след като изгледах сериала,но вече два дни ме тресат нервите ,стомаха ми е свит на топка от нерви. Едно нещо неразбрах защо И Йонг Джо обвиняваше Со Джун Ън.Ако не беше това момиче, той никога нямаше да знае и познава детето си,може и да разбере в последствие,че има дъщеря,но щеше да е много късно.Цял живот ще търси детето си и няма да знае какво преставлява.Имаше късмет да расте детето му точно пред очите му и то благодарение на Джун Ън.. Така както и каза,че ако не са били майка ѝ и детето, той никога нямало да ѝ обърне внимание,а обърна внимание и страдаше като куче по една психарка,която с две целувки и малко креватна гимнастика го направи див и "щастлив" .Този човек преди да срещне Йо Кьонг май жена не беше помирисвал. Затова можеби до самия край на сериала не бях сигурна,че Йонг Джо е забравил "голямата" си любов и обича Джун Ън, а остана с нея заради детето. През цялото време исках Джун Ън да се събере с режисьорчето. Ох,колко негативно съм настроена към глания герой. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
desjer Отговорено 7 Май, 2012 Share Отговорено 7 Май, 2012 Наистина сериалът е мелодрама. Лично на мен много ми хареса, въпреки някои измишльотини. Не историята увлича, а перфектно избраният каст и добрата му игра. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlaty_pet Отговорено 16 Май, 2012 Share Отговорено 16 Май, 2012 Хем ми хареса, хем малко съм на кантар. Сюжетът ми дойде прекалено латиноамерикански и сапунен. И доста разтеглено всичко. Дъвкаха едни и същи неща 20 епизода, а как пък накрая за отрицателно време успяха да разболеят и да излекуват Ю Гьонг И малко нещо ми убягваше химията между главните. Но като цяло не е лошо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts