Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Ong Bak 2

Жанр: Action
Година: 2008
Държава: Thailand
Режисьор: Tony Jaa
В ролите: Tony Jaa, Nirut Sirijanya, Sorapong Chatri

:imdb:

.: Резюме :.
Поставен във времената на Крал Наресуан, Тиен е благороден мъж, но е лишен от тази си черта след бруталното убийство на родителите му. По време на детството си, Тиен научава танца "Кон", използван предимно от царските особи. Въпреки че той не знае това все още, танца ще му помогне за в бъдеще. След като вижда убитите си родители, когато е едва на 10 години, Тиен е принуден да излезе на улицата, където е осинувен от група крадци, които го научават да се бие. Минават години и той става все по-добър в това, и ето че идва момента, когато той трябва да застане...

Официален сайт / Official Website

Свали филма

Свали филма с български субтитри.

http://xtremebg.com/index.php?action=viewtorr&id=20201&hit=1 title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif

http://www.youtube.com/watch?v=2vthwtyCkOA

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ще се гледа :D . Първата част малко ме издразни с оня идол, около чиято глава се въртеше действието. Защото филмът претендира е базиран основно върху уменията на Тони Джаа и минимално количество ефекти, пък онова вкара някакъв по-приказен елемент и аз все очаквах филмът да се извърти във фентъзи посока. Това не стана и по-скоро останах с чувство на разочарование от първата част. Обещавам коментар върху втората, като я изгледам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За разлика от първата част в тази няма момент без бойни сцени....според мене дори бяха в повече ... освен тях друго не ме впечатли и филмът ми се видя постен ,леко разочарован ...много действия,малко замисъл ... но поне се изкефих на някои сцени :) ефектите бяха на ниво ...

Трябва да се гледа !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е само с 219 реплики!!!

ато филмите на Чарли Чаплин.

Изгледах първата част и споделям мнението на останалите. Тупалките бяха яки, но действително малко посредствен замисъл имаше, а мацката, дето се счупваше да реве и пищи, ми скъса нервите. Ще взема да изгледам и втората част, дано са се справили по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дори главния герой в двата филма е един и същ актьор ако не се лъжа ... а таз в първата част найстина имаше странно писклив глас , идеална ще бъде за роля в филм на ужасите ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е те филмите с Тони Яа никога не са блестяли от към сюжет:

"Откраднаха ми статуята, ще ги пребия"

"Откраднаха ми слоновете, ще ги пребия"

"Убиха баща ми, ще ги пребия"

От тях за момента Том Юм Гоонг ми е любим, този ще го изгледам тези дни (:

В тая връзка, ще има и Онг Бак 3

http://en.wikipedia.org/wiki/Ong_Bak_3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма си струва само заради бойните сцени, не че имаше нещо друго. :) Бяха много и някои бяха доста добри. Финала е от тези дето си казваш "А стига бе! Свърши ли, това ли беше?!" На тези тайландци, колко им се различава културата от китайската например. Имах чувството че действието се развива в Индия. Бойният стил приличаше на някакво кунгфу, в което се използват много коленца и лакти. :D Абе забавна работа става за убиване на време, ама ако имаше по интересни герои и сюжет, можеше да бъде по-добре

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав филм, страшно много ми хареса. Нямаше кой знае колко завладяващ сюжет, но бойните сцени бяха уникални! Тони Я за пореден път доказа колко е талантлив.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове