Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

AsianmediaWiki

МОЯТ ГЕРОЙ

Година: 2001

Жанр: Екшън, Комедия, Криминален

Режисьор: Юн Че Гюн (윤제균)

Държава: Южна Корея

Език: корейски

Продължителност: 98 мин.

Актьори:

Чонг Чун Хо (정준호) като Кье То Шик

Чонг Унг Ин (정웅인) като Ким Санг До

Чонг Ун Тек (정운택) като Те Ка Ри

О Сънг Ън (오승은) като И Юн Джу

Пак Чун Гю (박준규) като Чо Тонг Пал

Сонг Сон Ми (송선미) като учителката по английски

Канг Сонг Пил (강성필) като Йонг Тонг Пал

Инфо: Когато млад лидер в банда започва да се излага, като не може да върши дневните си задачи - посрамвайки така бандата и себе си - неговите началници му нареждат да се върне в училище, за да вземе диплома. Върнал се в училище, предствяйки се за 19-годишен, скоро разбира, че то е много по-покварено място, отколкото бандата му. След като не успява да издържи на амплоато си на "невинен студент", решава да освободи гнева си върху това място.

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм го гледах от любопитство, един вид от уважение към оригинала, макар че щом видях Jeong Jun-ho бях на път да се откажа, че с тази замръзнала физиономия смехът се позагубва. Единствено в Айрис ми допадна, но като се замисля навсякъде е еднакъв, просто сериалът не беше комедия и ролята му, прилично еднообразна, му пасна. Е, и екшън не видях особен, но пък боят беше разнообразен: бой по главата с пръчка, бой по главата без пръчка, бой по главата с метална тръба, ритници и всички останали екстри, а даскалите бяха по-страшни и от гангстерите, та по някое време в мелето сигурно и мен са ме цапнали по главата с нещо, защото забравих за какво ставаше въпрос и почувствах, че ме правят на идиот:blink: Та исках да кажа, не си прекарах добре, но пък още си спомням как се смях на японския сериал My Boss, My Hero, в пъти по-добър от първообраза. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове