Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Sorry for the City | Окаяният град (2009)

Държава: Южна Корея

Жанр: Комедия | Криминален | Екшън

Премиера: 22 Януари 2009 (Южна Корея)

Времетраене: 121 минути

Режисьор: Ким Донг Уон

Актьори: Чонг Джун Хо, Чонг Унг Ин, Чонг Уон Тек, Ким Сан Джун и други

NFO: Тук

478794.gif Резюме: Пътен полицай, когото внедряват в най-голямата гангстерска банда, и гангстер,

който става полицай. Динамична екшън комедия за вечното "дерби" между гангстери и полицаи.

Режисьорът Ким Донг Уон елегантно намигва на много американски блокбастъри.

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С РУСКО ОЗВУЧАВАНЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми, имаше много смешни моменти. Шефа на бандата на Хулиганите беше пълна откачалка, ненормалник от класа. Все му се случваха големи безумия. :lol:

Jung Joon Ho игра добре, а моя "любим" от Coffee House - Jung Woong In, и тук ме разби отвсякъде. Han Go Eun ми беше симпатична, както и в Capital Scandal.

Хубав е филма, много ми хареса - свеж, забавен и с комични ситуации, макар да не липсваха няколко драматични момента.

Интересен е завършека му.. Така представен предполага, че ще има втора част, но не ми се вярва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, тази/този миа_оне защо поне не помоли за помощ при транскрибирането на имената... да оставим другото настрана...

Просто ми се отгледа с тези субтитри, когато видях изцепки от сорта на:

Ин-чион

Пу-сан

и други подобни...

Не мисля, че някой ще откаже каквато и да била помощ на момичето/момчето...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо започвам да си мисля, че вече съм изгледала всички интересни филми, и отнякъде изниква нещо подобно (благодаря на Fastuka за което).

Невероятна комедия! Попилях се от смях със всичките тези гангстери. :lol: То бива, бива, ама чак пък толкова...

Особено оня, къде му опадаха топчетата... Горкичкия... Личи си, че майка му го е родила без късмет :lol:

Jung Joon Ho, Jung Woong In... Всички бяха страхотни. Само малко се разочаровах от края, но...

Героят на Joon Ho през целия филм беше някаква супер откачалка и накрая, тъкмо си помислих, че ще скочи върху колата и ще разпирдушини другия, и филма взе че свърши. Много тъпо <_<

Ще е хубаво, ако има и втора част, но като ги знаем какви са корейците... дори и да направят такава, то ще е с други актьори.

П.П: Наистина е интересно защо преводача е решил, че "Kimchi and Soju" се превежда като "кум-чи и сод-жу". :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове