Fastuka Публикувано 10 Януари, 2011 Share Публикувано 10 Януари, 2011 Sorry for the City | Окаяният град (2009) Държава: Южна Корея Жанр: Комедия | Криминален | Екшън Премиера: 22 Януари 2009 (Южна Корея) Времетраене: 121 минути Режисьор: Ким Донг Уон Актьори: Чонг Джун Хо, Чонг Унг Ин, Чонг Уон Тек, Ким Сан Джун и други NFO: Тук Резюме: Пътен полицай, когото внедряват в най-голямата гангстерска банда, и гангстер, който става полицай. Динамична екшън комедия за вечното "дерби" между гангстери и полицаи. Режисьорът Ким Донг Уон елегантно намигва на много американски блокбастъри. СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С РУСКО ОЗВУЧАВАНЕ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koizora Отговорено 10 Януари, 2011 Share Отговорено 10 Януари, 2011 Хареса ми, имаше много смешни моменти. Шефа на бандата на Хулиганите беше пълна откачалка, ненормалник от класа. Все му се случваха големи безумия. Jung Joon Ho игра добре, а моя "любим" от Coffee House - Jung Woong In, и тук ме разби отвсякъде. Han Go Eun ми беше симпатична, както и в Capital Scandal. Хубав е филма, много ми хареса - свеж, забавен и с комични ситуации, макар да не липсваха няколко драматични момента. Интересен е завършека му.. Така представен предполага, че ще има втора част, но не ми се вярва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PyMeH Отговорено 11 Януари, 2011 Share Отговорено 11 Януари, 2011 Ох, тази/този миа_оне защо поне не помоли за помощ при транскрибирането на имената... да оставим другото настрана... Просто ми се отгледа с тези субтитри, когато видях изцепки от сорта на: Ин-чион Пу-сан и други подобни... Не мисля, че някой ще откаже каквато и да била помощ на момичето/момчето... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koizora Отговорено 11 Януари, 2011 Share Отговорено 11 Януари, 2011 Особено кум-чи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mike Отговорено 11 Януари, 2011 Share Отговорено 11 Януари, 2011 Проблемът е, че тя май не иска такава. Иначе Фъстъка този път тарикатски прикри кой е преводача Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chervenpiper Отговорено 11 Януари, 2011 Share Отговорено 11 Януари, 2011 Тъкмо започвам да си мисля, че вече съм изгледала всички интересни филми, и отнякъде изниква нещо подобно (благодаря на Fastuka за което). Невероятна комедия! Попилях се от смях със всичките тези гангстери. То бива, бива, ама чак пък толкова... Особено оня, къде му опадаха топчетата... Горкичкия... Личи си, че майка му го е родила без късмет Jung Joon Ho, Jung Woong In... Всички бяха страхотни. Само малко се разочаровах от края, но... Героят на Joon Ho през целия филм беше някаква супер откачалка и накрая, тъкмо си помислих, че ще скочи върху колата и ще разпирдушини другия, и филма взе че свърши. Много тъпо Ще е хубаво, ако има и втора част, но като ги знаем какви са корейците... дори и да направят такава, то ще е с други актьори. П.П: Наистина е интересно защо преводача е решил, че "Kimchi and Soju" се превежда като "кум-чи и сод-жу". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts