Sandman Публикувано 20 Март, 2010 Share Публикувано 20 Март, 2010 Vanished (2006) Известен още като: Oyayubi Sagashi Режисьор: Наото Кумазава Жанр: Хорър, Мистерия Език: Японски Продължителност: 96 минути Субтитри: френски и финландски Актьорски състав: Кен Мияке, Аюми Ито, Кен'ичи Мацуяма, Руна Нагай, Хироюки Оноуе, Юки Нозава, Асука Оно, Сатоми Тезука, Косеки Юта и други. Резюме: Преди 8 години петима приятели загубват една от най-добрите си приятелки заради игра, наречена "Oyayubi Sagashi". Сега те се събират отново, за да я потърсят и с всяка следващата стъпка изчезва още някой. Лично мнение: Не лош японски хорър. Не бих казал, че е най-добрият, който съм гледал, но въпреки това ми хареса. Има доста добри моменти, макар и да има малко клишета за японски хорър. СВАЛИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ И ОЗВУЧАВАНЕ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
baffler Отговорено 20 Април, 2010 Share Отговорено 20 Април, 2010 Знаех си, че само мога да се прецакам и да го тегля половин ден и накрая да се окаже, че има тема с линкове (мн каръшки ден, паднах и на скрабъл) ... Ще го гледам утре на светло със сигурност, въпреки, че очаквам да е много тъп и много смешен, но за всеки случай е по-добре прожекцията да се състои през деня. Нещо в имдб рейтинга му е "като за Бог да прости" както се казва. Нямам търпение да го гледам. xDDDDD Хоууу... семпло, но не беше зле. Ако искате да видите Кеничи Мацуяма грозен, това е вашият шанс. Имаше си и готини моменти тук таме... Става за скучен зимен ден! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kathie Отговорено 23 Юни, 2010 Share Отговорено 23 Юни, 2010 Верно са се подиграли с него.. Очила и къса коса?? .. Като го видях разногледа станах.. Относно филмчето, еми, не ми хареса чак толкова много.. То и не беше хорър, чиста драма си е. И една от любимките ми участваше-Ayumi Ito, обаче нещо не блесна с игра, за разлика от почти всички останали нейни филми... Готин беше замисъла, който се опитват да покажат с филма- Everyone has to find the darkness in his heart.. . нещо от този сорт беше. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts