Jump to content

baffler

Потребители
  • Мнения

    72
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно baffler

  • Рожден ден Март 31

Profile Information

  • Пол
    Female

Contact Methods

  • Skype
    m_36degrees

Последни посетители

1170 профилни разглеждания

baffler's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

5

Обществена Репутация

  1. baffler

    Gackt

    Я и аз да сложа няколко фенски снимки от преди концерта, както и култувата фен фигура заснета с любезното съдействие на Mood... :ППП <3
  2. и аз ще дойда на прожекцията утре .. някой да ми прати на ЛС какво става в първите 5 серии или поне кой/какво е Чуно (kiddin' ). see ya!
  3. baffler

    Gackt

    На някой ако му се ходи на концерта в Будапеща на 4ти Август да ми драсне едно лично или в скайп още по-добре (m_36degrees). :*
  4. Йей, на мен филма много ми допадна. Доста е изпипан и добре режисиран, имаше и много добри операторски изпълнения. Друго нещо, което ме грабна беше непринудеността, която лъха от лентата.. в крайна сметка се проследява една интересно заплетена история в един бардак.. екипа са фенове на Тарантино 100%.. Оставам с добри чувства към филма и го препоръчвам на всеки, който не очаква да му се поднесе истината за живота в двучасова продукция.
  5. Ето и вариант за директно Сваляне, нещо торентите са съмнителна работа.
  6. супер. сега един много тъп въпрос - защо на корицата е написано на някакъв друг славянски език.. последно на български ли е този учебник? :П
  7. Memories of Matsuko (2006) Оригинално заглавие: Kiraware Matsuko no issho Времетраене: 130 мин. Жанр: Драма, Трагикомедия Режисьор: Тецуя Накашима Субтитри: Английски IMDB рейтинг 7.8/10 (1.652 гласували) Трейлър: Участват: Мики Накатани Ейта Йоске Исея Микако Ичикава Шинджи Такеда Асука Куросава Емото Акира Ко Шибасаки Аои Ю Цучия Анна и др. Резюме: Шоу напуска родния си град, за да преследва мечтата си да стане музикант в Токио. Две години по-късно, баща му го намира в окаяно състояние, зарязан от гаджето си, без работа и смисъл в живота. Причината за посещението на баща му е смъртта на лелята на Шоу, Мацуко, която той дори не е познавал. Шоу получава задача от баща си да се разчисти жилището на леля си. Там той се натъква на предмети от миналото й и научава историята на нейния изпълнен с обрати бурен живот. Торент С български субтитри Много смислен и оригинален филм...Изпълнен с послания за живота и за това колко кратък и изпълнен с изненади е той всъщност. Оказва се, че много често хората не избират сами съдбата си, а правят избори, които я предопределят. Мисля, че това е филм за изборите, които правим всеки ден. Горещо го препоръчвам.
  8. baffler

    Hyde (J-Rock)

    Винаги обожавам, когато годината ми започне с нещо свързано с Хайдо.. Една от последните новини покрай него е участието му в... аниме! Златокосият (да,отново) хубавец се превъплащава в...самия себе си, но в амплоато си на продуцент на джей-рок изпълнител. Хвърлете едно око на Бакуман, определено ще се зарибите за отрицателно време (аз изгледах всичките налични 13 епизода за ден и половина в транс).. епизодите са 25, но анимето е онгоуниг, така че ще се чакат рилийси..през това време обаче четенето на мангата си остава опция. Със сигурност го има в анимес.whatever, но тъй като не посещавам този сайт, споделям с вас мястото, където аз гледам АНИМЕТО и чета МАНГАТА Приятно зяпане!
  9. Филма е адски сполучлив, държа ме на нокти от първата до последната минута, сърцето ми буквално щеше да се взриви в последните 20 минути на развръзката.. Темата засегната във филма е много сериозна, бтв.. на пръв поглед изглежда като евтин азиатски екшън с ченгета, но е много повече от това.. 9/10!
  10. С ръка на сърце ще кажа, че този филм определено е по моя вкус. Не очаквах да ми хареса толкова много. Изключително интересно е поднесен, има много послания и смисъл, забавни моменти, съспенс, тъжни моменти и още нещо... Завиждам на всички, които тепърва ще му се насладят.. Още една причина поради която филма ме плени така се дължи на саундтрака на една от любимите ми групи Ikimono Gakari. Enjoy! download the theme song by Ikimono Gakari http://www.youtube.com/watch?v=AMuIXbegKbw
  11. Здравейте на всички от Благоевград. Имам едно предложение за вас, доста интригуващо. Във времето от 15ти до 31ви март в града ще има много интересен международен проект, в който ще участват 12 стажанта от различни страни. Всички те са студенти и ще работят доброволно по различни задачи в различни институции (университети, училища, дома за деца и др.). Тъй като организацията ни е неправителствена и нестопанска, за стажантите ще осигурим престой в приемни семейства. Ако някой от вас има желание да приюти стажант в своя дом от 3 до 6 седмици, моля ви свържете се с мен, за да ви запозная по точно с плана. В проекта ще участват 3 супер ерудирани момчета и едно момиче от Китай, както и едно момче от Япония, другите държави са Бразилия, Русия и др. Ако някой има желание да приюти стажант аз съм насреща, за да отговарям на всякакви въпроси. Пишете ми или тук или нa baffler@abv.bg ))
  12. Аз съм от най-придирчивите зрители и рядко тегля нещо, което е над 2 часа... хахаха какъв парадокс. Не бях забелязала, че филма е 4 часа, но което е още по-интересно, изобщо не разбрах, кога са се минали. Филма е меко казано откачен, много оригинален, доста подходящ за всякакви фрийкове и хора с размърдано въображение, които копнеят да попаднат на филми, чиито сюжет и мууд се преобръща на 180 градуса ..и така няколко пъти. Гледайте го спокойно, времетраенето е подвеждащ фактор, адски добър филм е.
  13. този филм е шедьовър .. актьорската игра е нетипично отлична за азитските народи.. XDD има много отворени идеи и много вероятни развръзки, които лично аз не си бих давала труда да разплитам, при условие, че имаме такъв гениален ефект на продукцията.. ще го гледам непременно пак!
  14. ух.. аз съм страшен карък... Може ли някой на добра воля да ми изпрати субтитрите на следния мейл - baffler@abv.bg, защото имам проблем с акаунта ми в замунда, а искам да го гледам тунайт. 10Х
  15. Благодаря,че стана мой приятел :)

×
×
  • Създай нов...