Blue_Moon Публикувано 18 Май, 2010 Share Публикувано 18 Май, 2010 My Darling FBI My Darling FBI/ My boyfriend agents/ Secret to her Година: 2008 Жанр: Комедия, Романтика Времетраене: 90 мин. Държава: Южна Корея В ролите: Kim Gyu Ri Ricky Kim Jeon Won Ju Резюме: По време на следването си в САЩ Мими (Kim Kyu Ri) работи в посолството на Корея. Там се влюбва в елегантния и чаровен Албърт (Ricky Kim). Всичко изглежда, че върви добре в тяхната връзка, докато Алберт внезапно изчезва. Мими се връща у дома в Корея, оставяйки тази любов. Оказва се, че Албърт е агент на ФБР, но е трябвало да крие своята идентичност. Все още лудо влюбен в Мими, Албърт решава да я намери и да ѝ предложи брак. Но когато я намира, разбира, че нито тя, нито нейните роднини ще приемат толкова лесно неговото извинение и предложението му! Свали: ТУК + БГ суб или ТУК + БГ суб Онлайн с български субтитри и ТУК С английски субтитри С руско озвучаване 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lazeto Отговорено 18 Май, 2010 Share Отговорено 18 Май, 2010 Гледах го този филм преди два дена мога да кажа, че филмчето е лека и приятна комедия заслужава си гледането ако търсиш нещо разтоварващо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrnkaloto Отговорено 4 Юни, 2010 Share Отговорено 4 Юни, 2010 Аз също го изгледах (впрочем преводът е готов и го качвам в раздел "Филми"на сайта. Благодарности на BLue_Moon за което Сваляне на филма вече тук) Май не бях в нужното настроение, но нещо комедийните ситуации не ме грабнаха на мах и трябваше повечко да се млатят по тиквите . Ако пък бяха прибавили разни цунки и звездички, и онези смешните пльокащи звуци, щеше да спечели повече филма. Иначе Рики Ким в розовото трико къртеше отвсякъде, особено като с него тръгна и на сгледата... :-))) Най-ми беше смешна майката на момичето Сега като ми поотлежа - всъщност става, остави ми добри, запомнящи се моменти... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
flowerlina Отговорено 5 Юни, 2010 Share Отговорено 5 Юни, 2010 За мен нещо куцаше в този филм. Много поамериканчен, ако мога така да се изразя, ми се стори. Имах чувството, че Жан Клод всеки момент ще се появи да раздаде някой тупаник и да изпадне в идиотска комична ситуация ( извинявам се на феновете му ). А малкият фал... имам предвид факта, че акциите на екипа от ФБР в началото и в края на филма бяха заснети на едно и също стълбище, а се предполага, че се провеждат на различни континенти Some hidden text съвсем ми развали впечатлението. Е, в крайна сметка добре е от време на време да се гледа нещо по-бозаво, за да се оценят после стойностните неща по-реално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Отговорено 5 Юни, 2010 Share Отговорено 5 Юни, 2010 Днес го изгледах..доста сладко филмче.Имаше някой много свежи идеи като комедия,някой от персонажите бяха големи образи,особено "бягащия" чичка и тъпия полицай ,но като цяло е по-скоро филм за загуба на време отколкото такъв ,който те вдъхновява.Как да го кажа типична романтична комедия...май няма да го гледам втори път,но пък и не беше загуба на време.Гледайте го Имаше хитър край,хареса ми,че се оказа ,че момичето е нещо като агент от ФБР,не можах да разбера много ,но май имаше такъв елемент.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koizora Отговорено 5 Юни, 2010 Share Отговорено 5 Юни, 2010 Ох, отдавна не бях гледала по-глупав филм. Едвам го изтърпях до средата и го спрях Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tin_min Отговорено 5 Юни, 2010 Share Отговорено 5 Юни, 2010 Ох, отдавна не бях гледала по-глупав филм. Едвам го изтърпях до средата и го спрях Радвай се, че поне не си го търпяла до края. Във филма липсват каквото и да било напрежение и святна актьорска игра... Бих гледала документален филм за пасене на охлюви с по-голям интерес :/ Но пък има една добра черта - успя да ми да ми излекува безсъницата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zdrav4eto76 Отговорено 5 Юни, 2010 Share Отговорено 5 Юни, 2010 Определено, изобщо не струва филмчето. Каква ти романтична комедия. Къде беше комедията? Пък романтиката, ох... пълна скука. Може и да ви хареса, ако за пръв път се сблъсквате с киноизкуството. То и изкуство липсваше, ама хади да не задълбавам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farfallina Отговорено 8 Юни, 2010 Share Отговорено 8 Юни, 2010 На мен ми хареса. Не съм много по комедиите, но човек има нужда да се разтовари от време на време. Главните герои са сладури. И въобще в това корейско село имаше големи изпълнения, а майка й и баща са абсолютни образи. Вярно, че поамериканчен, но на мен лично ми хареса актьора, с неговият перфектен английски и типично американско излъчване.. Майка - корейка и баща - американец.. А почти нищо корейско почти не видях в него. Това като че ли подсилваше ефекта.. Много смешно изглеждаше в тази среда и точно това най-много ми хареса. От време на време имаме нужда да гледаме нещо различно и да се посмеем на глупави сцени.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rosibisi Отговорено 8 Юни, 2010 Share Отговорено 8 Юни, 2010 На мен пък много ми хареса,имах огромна нужда от нещо свежо,забавно и весело .Благодаря за превода. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Сангун Отговорено 19 Юни, 2010 Share Отговорено 19 Юни, 2010 Хммм гледах го преди няколко дни... отначало малко ме издразни качеството и как говориха :D обачеее после като почнаха с простотиите и пича някъв го правят на нищо хаахах до края съм се смял супер много... хареса ми определено... там където беше с онова "розовото" ли какъв цвят беше много му се хилих :D Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 29 Май, 2024 Share Отговорено 29 Май, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts