Jump to content

Recommended Posts

Meteor Shower / Liu Xing Yu

Gl2vaf.jpg

алтернативно заглавие: Let’s Go Watch Meteor Shower  / 流星雨

Година: 2009 г.
Държава: Китай
Жанр: романс
Епизоди: 36

Субтитри: Английски, Руски

Участват:

Zheng Shuang като Chu Yu Xun
Zhang Han като Murong Yun Hai
Yu Hao Ming като Duanmu Lei
Wei Chen като Ye Shuo
Zhu Zi Xiao като Shangguan Rui Qian

Резюме:

Chu Yu Xun (Zheng Shuang) е умно и трудолюбиво момиче, което мечтае да
следва в най-престижния университет - "Aliceton". С помощта на чичо си
тя все пак успява, но вътре в него става мишена за великолепната четворка:
Yun Hai (Zhang Han), Duanmu Lei (Yu Hao Ming), Ye Shuo (Wei Chen), Shangguan Rui Qian

(Zhu Zi Xiao) - децата на най-богатите и влиятелни семейства.
Докато се опитва да преодолее техните номера, Chu Yu Xun постепенно успява
да спечели възхищението и доверието към тях, като същевременно успява
да ги промени, стимулирайки ги да се борят за мечтите си, да отстояват
себе си и така да се превърнат в най-успешните студенти в университета.

NB: Сериалът е римейк на Meteor Garden, Hana Yori Dango и Boys Over Flowers.

WIKI

СВАЛИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
ON-LINE С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

СЕРИАЛЪТ С РУСКИ СУБТИТРИ (1)

СЕРИАЛЪТ С РУСКИ СУБТИТРИ (2)

ON-LINE С РУСКИ СУБТИТРИ

Редактирано от mrnkaloto
Нов постер
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен е този вариант. Подейства ми носталгично...

Но съм го гледала само до половината. Единственото място, където можеше да се гледа със субтитри, беше Викито. Но вече и там не може... Затова и не го догледах...

Иначе тази версия е много по-различна. Нормално... все пак действието се развива в комунистически Китай.

Няма червени картони и безсмислено насилие над съученици, Ф4 живеят в общежитие и носят униформи, няма мафиотски син, мацката е като дружинна... и други... Но спазват основната линия поне.

Има си и добри страни... Първо, измислили са история за всеки от героите...

Второ, има доста страст в "отношенията" на главните. Което си беше изненада за мен...

По този показател корейската версия си остава на последно място. Язък! / Аз съм гледала части и от четирите варианта

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само за сведение , ако има желаещи. В момента върви руския превод на втори сезон - Let’s Go Watch Meteor Shower Again (Китай, 2010 год, 36 серии). Превежда се директно от китайски на руски. Освен това, те довършиха преди броени дни целия първи сезон също с превод от китайски на руски. Който иска да гледа втория сезон ето:

Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Не очаквах, че ще има толкова малко коментали. Аз още съм на 14 серия, но се побърквам - що аджеба за каст?! Разбирам, че трябва да са младички, няма лошо нали са в колежа, ама Shangguan Ruiqian , е та изглежда 96 набор, че и по какички да си пада, нищо, че приличат на майка му! А варианта на Руй и Джи Хо, еле по-грозничък не можаха ли да изберат, то въобще не си е предизвикателство главната да се върне при главния :blink: Как да взема да съжаля!? И от още едно нещо съм възмутена - 2 сезона от по 36 серии, е то бива ама бива, ма с всяка една от версиите ли трябваше да я разтягат до безобразие. Аз тайванската успях да я догледам само до първи сезон, дойде ми в повечко да почна и втори. Хубаво си им беше на корейската и японската. Не разбрах що тайванците и китайците решиха да прекалят.

Дотук беше с лошите неща :P Къмто момента сериите се гледат почти на един дъх, забавни, леки, не напрягащи. Главната е симпатяга /харесва ми повече от корейската актриса/. На моменти има преиграване, но горе долу се търпи. Главният сладур, харесва ми доста повече от другите трима. Сериалът има допирни точки с корейският и японският вариант, но има и доста различни неща. Бе като начало заслужава си отделеното време, ще видя по нататък как ще е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове