Tifa Публикувано 20 Март, 2010 Share Публикувано 20 Март, 2010 不良笑花 / Bu Liang Xiao Hua Заглавие: Miss No Good Жанр: Романтичен, комедия Държава: Тайван Година: 2008 Епизоди: 14 Актьорски състав: Rainie Yang - Jiang Xiao Will Pan - Tang Men Dean Fujioka - Jia Si Le Chen Yan Xi - Jiang Mi Резюме лично от мен: Jiang Xiao е собственичка на магазин за бижута без абсолютно никакъв вкус, но това не би попречило на приказният принц Jia Si Le, който се завръща от Япония да я обича. Tang Men обаче не смята така, нито самата тя и скоро двамата са принудени да работят в екип, за да превърнат грозното патенце в красив лебед, но дали на края отношенията им ще останат само приятелски или между тях ще се случи нещо повече? Свали с английски субтитри Свали с български субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lazeto Отговорено 29 Април, 2010 Share Отговорено 29 Април, 2010 Адски ме радва тази драма вече съм към края супер забавна е единствено ме дразни леко пискливия глас който вади Rainie но се преживява :hehe:,хубаво че bgshare вече работи за да си изтегла последните епизоди. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Star Ocean Отговорено 29 Април, 2010 Share Отговорено 29 Април, 2010 Много е забавна драмичката ^^ Само че главната, по едно време я превърнаха в скучна Смисъл вярно, че носи прекалено дрънкулки и неща на куп, ама пък и те я направиха прекалено еднообразна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 29 Април, 2010 Share Отговорено 29 Април, 2010 единствено ме дразни леко пискливия глас който вади Rainie но се преживява Леко?Недей така-едвам я изтраях,даже в един момент почти бях спряла говора.Иначе сериала много ми хареса/особенно като видях,че участва един от сладурите ми от Bull Fighting/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mimeto1ove Отговорено 29 Април, 2010 Share Отговорено 29 Април, 2010 miglenaciq за асистента говориш,нали мен сериала много ми хареса само,че рейни наистина дразни не само с гласа си,но и с физиономиите на изтормозен мърмот - идва ми да и трасна една ...А преобразения дебеланко много ме кефи....очите му особено - пич е ахахаха,а стилистчето е уникален гад...С една Думааа почитателите на тайванското кино - да не го пропускат,много забавни сцени,а и "Коледната елха" е една.... :noteet: :noteet: :noteet: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 29 Април, 2010 Share Отговорено 29 Април, 2010 miglenaciq за асистента говориш,нали Е как!Естественно че за него-малиии голям сладур :naughty:,а ако ми попадне и сериал с другия ми сладур/Танк-лидера на противниковия отбор/направо ще завия от кеф :lol!: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milen4etomel Отговорено 29 Април, 2010 Share Отговорено 29 Април, 2010 Наистина добро сериалче главната героиня наистина отвреме на време имаше много дразнещ глас, но като изключим това, изигра си ролята перфектно от моя гледна точка. Много смях падна заслужава си гледането. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
irenval Отговорено 9 Декември, 2011 Share Отговорено 9 Декември, 2011 Току що доизгледан, мнението ми не е особено добро, затова в ... Аз, признавам си, този сериал го изгледах изцяло и с особено голямо, завидно търпение и изключителен инат /рядко ми се случва, принципно директно недоглеждам/. Всички персонажи, изключая геройнята на или по-скоро самата Rainie Yang, като цяло ми харесаха. Но, аз по-дебилна, лигаво и неадекватно изиграта роля от актрисата Rainie, честно, не бях виждала. Пълен олигофрен и то не в добрия смисъл. Гледала съм я в Devil beside you и в Why Why Love, два сериала, които харесах , но тук направо ми събра очите. Да, възможно е героинята да трябва да бъде "леко" простовата, глупавичка и пр., ама айде да не би подобен абсурд, та тя направо си плачеше за освидетелстване. Честно казано, този сериал, на мен лично не ми хареса, единствено и само поради нейната игра, ако това може да се нарече игра. А, относно гласът й, ми той е най-малкото нещо, което ме отврати откъм изпълнена роля. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lazeto Отговорено 21 Юли, 2014 Share Отговорено 21 Юли, 2014 Вече и на бг., линкче 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts