lazeto Публикувано 20 Март, 2010 Share Публикувано 20 Март, 2010 (Редактирано) Off Topic Tokyo Juliet (2006) Страна: Тайван Също така известен като: Tung Fang Chu Li Yeh (Dong Fang Zhu Li Ye) По японската мангата на: Miyuki Kitagawa - "Tokyo Juliet" Година на излъчване: 2006 - Юни -03 до 2006- Септември -23 Време на излъчване: Събота 22:00-23:30 Канал: GTV Жанр: Романс Епизоди: 17 Режисьор: Wang Ming Tai Субтитри: Английски, Руски Основа песен: Ni Feng на Garden Sister OST Участват: Ariel Lin as Lin Lai Sui Wu Chun as Ji Feng Liang Simon Yam as Chu Xing Tang Zhi Ping as Ai Li Ou Huang Hong Sheng as Lu Yi Mi Kagami Tomohisa as Ke Xing Lu Jia Xin as Gan Li Sha Janel Tsai as Gao Gang Quan Cai Yi Zhen as Pei Mei Zi Wu Jun Qiang as Teng Guang Xi Zhang Rui Jia as Zheng Nei Si Shang Hao Xiang as Wei Ze Gong Chen Ruo Yi as Ma Li Ya Wang Jue as La Fu Er / Ka Er Ma Ni Wang Jing Ying as Sui's mother / Chu Ying's wife Hong Jiao Nang Zhang Hao Ming as clothing store owner Alexia Gao as You Qi Guo Ching Chun as Liang's Mother Xiang Bo Tao as childhood Ji Feng Liang Xu Qiong Yun as childhood Lin Lai Sui Резюме: Lin Lai Sui чиято дизайн "Дейзи" са откраднати от дизайнера Chu Xing, когато тя е била 5-годишна възраст. Затора Lai Sui се е заклела, че тя няма да попадне в плен на любовта, преди да може да победи Chu Xing. Въпреки това тя среща Ji Feng Liang, чиито силни чувства към него са достатъчно мощни,почти да забрави за собственото си обещание ...но Feng Liang се оказва син на Chu Xing's! RAW Торент с руски субтитри онлайн с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Таз драми ми хвалеше един познат ще видим как е все пак Ариел е тук без Маик най-после.Видях че е правена по мангата на Miyuki Kitagawa "Tokyo Juliet" прелиствала съм я хич не е лоша то Тайванците ги бива да екранизират Японски манги като се вземе за пример например Mars. Редактирано 30 Март, 2024 от mrnkaloto Нов постер 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tifa Отговорено 25 Април, 2010 Share Отговорено 25 Април, 2010 Да тайванците наистина екранизират перфектно, особено с екранизацията на Марс или нa It started with a kiss първата и втората част с учатсието отново на Ариел. Там просто...японската екранизация е адския боклук сравнение с това. Иначе Ариел е една невероятно актриса и както винаги си изгира ролята перфектно в Tokyo Juliet, само дето сериалчето е доста тъпичко според мен - изобщо не ми харесва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 3 Септември, 2015 Share Отговорено 3 Септември, 2015 Добро е. По-старичко, наивничко, но двамата са големи сладури, много искрени взаимоотношения демонстрират, а Wu Chun изглежда наистина влюбен. Само дето не разбрах /за пръв път ми се случва, разсеяна ли съм била, ако са пояснили, не знам/ защо сериала се казва така? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts