CToTaKa Публикувано 2 Януари, 2017 Share Публикувано 2 Януари, 2017 Secrets of Women Южна Корея Мелодрама Епизоди: 104, 30 минути епизод Рейтинг: 20% Сценарист: Song Jung Rim Режисьор: Lee Kang Hyun Субтитри: Английски Участват: So Yi Hyun Oh Min Suk Kim Yoon Seo Jung Hun Резюме: Драма за любовта, алчността и амбицията. (не съм го гледал, затова толкова в резюмето) Награди: 2016 KBS Drama Awards: Excellence Actor (Daily Series) – Oh Min Suk (Women’s Secret) 2016 KBS Drama Awards: Excellence Actress (Daily Series) – So Yi Hyun (Women’s Secret) Свали с руски субтитри Свали с английски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CToTaKa Отговорено 8 Януари, 2017 Автор Share Отговорено 8 Януари, 2017 Типичният "манджа" сериал, сори забравих името на специфичният жанр. До 7 епизод съм, но пък си е интересно. Актрисите са великолепни, което трудно мога да кажа за повечето сериали напоследък. Сериалът е драма, поне до този момент. Историята върви гладко и всичко е добре обяснено. Продължавам да го гледам. Изненадващо за мен героинята на Kim Yoon Seo засега кефи повече, въпреки че So Yi Hyun ми е любима актриса. OST-а е много добър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 10 Януари, 2017 Share Отговорено 10 Януари, 2017 104 епизода женска ревност и мъст, множко ще ми дойдат... Нещо по-топло ми се ще, в тези мразовити и студ зимни дни... Но изгледах първа... Мацките са готини, да така е, тук превъзхождат мъжката част... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Миш Миш Отговорено 11 Януари, 2017 Share Отговорено 11 Януари, 2017 След средата сериала става пълна боза. Страшно ми доскуча и го изгледах с превъртане колкото да не ми остане недогледан сериал, че имам вече май няколко такива в последно време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CToTaKa Отговорено 21 Януари, 2017 Автор Share Отговорено 21 Януари, 2017 Значи до средата е интересен? Да знам докъде да го гледам, че съм около 30 епизод . Единственото, което не ми харесва е, че главните актъори ми стоят много дървено с тези костюми и чеболски истории. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts