lazeto Публикувано 26 Февруари, 2016 Share Публикувано 26 Февруари, 2016 Inside or Outside (真相禁區) Страна: Китай Също така известен като: Zhen xiang jin qu Премиера: 22 януари 2016 Времетраене: 90 мин. Жанр: Трилър, Криминален Режисьор: Mak Wing-Lun Субтитри: Английски вградени Участват: Simon Yam като detective Jang Hyuk като Ouquan Wallace Huo Re Yizha Che Xiao Andrew Lin Han Zhishuo Jack Kao Senda Aisa Ai Sha Резюме: Бизнесменът Ou Jian (Jang Hyuk) е сигурен, че детето, което съпругата му Nan Fang (Re Yizha) е родила, не е от него и започва свое разследване, за да я хване в изневяра. Съмненията му се засилват и от случващите му се странни инциденти. Междувременно той става обект на разследване на двама детективи - Fei Xin и Ah Le (Simon Yam и Wallace Huo), които пък са наети от съпругата, за да го проверят дали и е верен. И за да е още по -голяма каша се появява негов "приятел" от миналото (Wallace Huo), който търси отмъщение. Идва моментът, в който Ou Jian ще трябва да се изправи пред тайните си, които е пазил скрити дори и от любимите си хора... Трейлър Свали Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivivan Отговорено 26 Февруари, 2016 Share Отговорено 26 Февруари, 2016 И аз четох какви ли не обяснения за този филм, а пък изгкедах клипчета като за три различни филма Трябваше май още в края на 2015-та да излезе, ама добре че поне пуснаха бързо субтитри, че да видим що за чудо е Иначе ме гложди мисълта, че Wallace ще играе две роли - на полицай и на психопат А Jang Hyuk колко ревнува, ама в трейлъра поне три мадами му се натискаха. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bond Отговорено 27 Февруари, 2016 Share Отговорено 27 Февруари, 2016 Снощи го изгледах. Отначало изглежда хаотично, но до края всичко си дойде на мястото. Явно режисьорът така е решил. Историята е доста схематична, но на мен ми допадна. Уолас наистина играе две роли. Екранното време беше някак разпределено между героите и е трудно да се каже чия роля е по-главна. Ако теглите файла от Авитаз, английските субтитри едва едва се четат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivivan Отговорено 27 Февруари, 2016 Share Отговорено 27 Февруари, 2016 Аз го пуснах снощи, ама нещо хаотичността в началото ми дойде в повече и го спрях - не му беше времето Но ще го изгледам тези дни. Обаче тези субтитрите много дребни бе - едвам ги четях, пък и забити най -долу. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivivan Отговорено 28 Февруари, 2016 Share Отговорено 28 Февруари, 2016 Изгледах го "Малко" е хаотично, има някакви герои дет въобще не разбрах защо са ги сложили във филма и за някои сцени - така са ги отрязали с ножа, че са ни оставили ние да се чудим "какво аджаба стана, че така се получи"..... но пък са нацелили с тандема Уолас - Саймън - много ми допаднаха и главно заради тях изгледах филма След като го изгледах мога да кажа с няколко думи за какво иде реч: Бизнесменът Ou Jian (Jang Hyuk) е сигурен, че детето, което съпругата му Nan Fang (Re Yizha) е родила, не е от него и започва свое разследване, за да я хване в изневяра. Съмненията му се засилват и от случващите му се странни инциденти. Междувременно той става обект на разследване на двама детективи - Fei Xin и Ah Le (Simon Yam и Wallace Huo), които пък са наети от съпругата, за да го проверят дали и е верен. И за да е още по -голяма каша се появява негов "приятел" от миналото (Wallace Huo), който търси отмъщение. Идва моментът, в който Ou Jian ще трябва да се изправи пред тайните си, които е пазил скрити дори и от любимите си хора ... От мен получава и един + за музиката Е тази песен ме спечели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts