Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Inside or Outside (真相禁區)

Страна: Китай

Също така известен като: Zhen xiang jin qu

Премиера: 22 януари 2016

Времетраене: 90 мин.

Жанр: Трилър, Криминален

Режисьор: Mak Wing-Lun

Субтитри: Английски вградени

:imdb:

Участват:

Simon Yam като detective

Jang Hyuk като Ouquan

Wallace Huo

Re Yizha

Che Xiao

Andrew Lin

Han Zhishuo

Jack Kao

Senda Aisa

Ai Sha

Резюме: Бизнесменът Ou Jian (Jang Hyuk) е сигурен, че детето, което съпругата му Nan Fang (Re Yizha) е родила, не е от него и започва свое разследване, за да я хване в изневяра. Съмненията му се засилват и от случващите му се странни инциденти. Междувременно той става обект на разследване на двама детективи -  Fei Xin и Ah Le (Simon Yam и Wallace Huo), които пък са наети от съпругата, за да го проверят дали и е верен. И за да е още по -голяма каша се появява негов "приятел" от миналото (Wallace Huo), който търси отмъщение. Идва моментът, в който Ou Jian ще трябва да се изправи пред тайните си, които е пазил скрити дори и от любимите си хора...

Трейлър

Свали  :click:   :click:   :click:  :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз четох какви ли не обяснения за този филм, а пък изгкедах клипчета като за три различни филма :D Трябваше май още в края на 2015-та да излезе, ама добре че поне пуснаха бързо субтитри, че да видим що за чудо е :D Иначе ме гложди мисълта, че Wallace ще играе две роли - на полицай и на психопат :D А Jang Hyuk колко ревнува, ама в трейлъра поне три мадами му се натискаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи го изгледах. Отначало изглежда хаотично, но до края всичко си дойде на мястото. Явно режисьорът така е решил. Историята е доста схематична, но на мен ми допадна. Уолас наистина играе две роли. Екранното време беше някак разпределено между героите и е трудно да се каже чия роля е по-главна. Ако теглите файла от Авитаз, английските субтитри едва едва се четат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го пуснах снощи, ама нещо хаотичността в началото ми дойде в повече и го спрях - не му беше времето :) Но ще го изгледам тези дни. Обаче тези субтитрите много дребни бе - едвам ги четях, пък и забити най -долу.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го :) "Малко" е хаотично, има някакви герои дет въобще не разбрах защо са ги сложили във филма и за някои сцени - така са ги отрязали с ножа, че са ни оставили ние да се чудим "какво аджаба стана, че така се получи"..... но пък са нацелили с тандема Уолас -  Саймън - много ми допаднаха и главно заради тях изгледах филма :) 

След като го изгледах мога да кажа с няколко думи за какво иде реч: Бизнесменът Ou Jian (Jang Hyuk) е сигурен, че детето, което съпругата му Nan Fang (Re Yizha) е родила, не е от него и започва свое разследване, за да я хване в изневяра. Съмненията му се засилват и от случващите му се странни инциденти. Междувременно той става обект на разследване на двама детективи -  Fei Xin и Ah Le (Simon Yam и Wallace Huo), които пък са наети от съпругата, за да го проверят дали и е верен. И за да е още по -голяма каша се появява негов "приятел" от миналото (Wallace Huo), който търси отмъщение. Идва моментът, в който Ou Jian ще трябва да се изправи пред тайните си, които е пазил скрити дори и от любимите си хора ...

От мен получава и един + за музиката :)

Е тази песен ме спечели :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове