maira Публикувано 31 Декември, 2015 Share Публикувано 31 Декември, 2015 Grasshopper / Gurasuhoppa / グラスホッパー / Скакакалец Asian Wiki Режисьор: Tomoyuki Takimoto Япония, 7.11.2015 Сценарий: по романа на Kotaro Isaka, обработка Takeshi Aoshima Криминален, Трилър, Времетрене: 119 min. Дистрибутор: Kadokawa Pictures, Shochiku Субтитри: Английски Актьорски състав: Toma Ikuta като Сузуки Tadanobu Asano като Куджира Ryosuke Yamada като Семи Haru като Юрико Kumiko Aso като Сумире Nanao като Хийоко Murakami Jun като Iwanishi Резюме: Учителят Сузуки (Икута Тома) иска да отмъсти за убийството на приятелката си. За целта напуска работата си и влиза под прикритие в криминалната организация, причинила смъртта й, където се сблъсква с наемниците Куджира и Семи... Свали Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Личното мнение: Засилвах се да правя няколко теми и все така ставаше, че нещата ми писваха към средата... (Писваше ми не правенето на темата, а продукта, на който темата е посветена. Това все още не съм го гледала и вероятно е за добро ). Шегувам се, надявам се да е хубав филм. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 11 Юни, 2016 Share Отговорено 11 Юни, 2016 Руски-онлайн се очаква тук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ками Отговорено 14 Ноември, 2016 Share Отговорено 14 Ноември, 2016 Задето толкова го чаках очаквах повече. Нищо особено не беше филма, наемни убийци се преследват един друг. Героят на Икута Тома ми беше особено безличен, очаквах много повече от него. Но Ямада Рьоске ме изненада и то много приятно. Страшно ми допадна героя му. И Нанао остана вярна на себе си, ей, много й ходят злодейските роли. Само за края не разбрах. Семи и Куджира мъртви ли са. Нали скочиха от високо. Тези дето ги гледаха техните призраци ли са? Пък после как запалиха караваната на Куджира. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 17 Ноември, 2016 Автор Share Отговорено 17 Ноември, 2016 И на мен не ми хареса, язък му за темата. Поучителен, ама намислен, изтощителен... героите ме уморявах и ми досаждаха... миг преди да изглеждат и съвсем невъзможни. Не им повярвах и не можах да "вляза". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts