Jump to content

Grasshopper (2015)

maira

Recommended Posts

h9YkeTwcSnep0ZvEA6U5KtqCzb5.jpg

4ad2a39ad09d4b77.jpg

Grasshopper / Gurasuhoppa / グラスホッパー / Скакакалец

Asian Wiki

Режисьор: Tomoyuki Takimoto

Япония, 7.11.2015

Сценарий: по романа на Kotaro Isaka, обработка Takeshi Aoshima

Криминален, Трилър, 

Времетрене: 119 min.

Дистрибутор: Kadokawa Pictures, Shochiku

Субтитри: Английски

Актьорски състав:

Toma Ikuta като Сузуки
Tadanobu Asano като Куджира
Ryosuke Yamada като Семи
Haru като Юрико
Kumiko Aso като Сумире
Nanao като Хийоко

Murakami Jun като Iwanishi

Резюме: Учителят Сузуки (Икута Тома) иска да отмъсти за убийството на приятелката си. За целта напуска работата си и влиза под прикритие в криминалната организация, причинила смъртта й, където се сблъсква с наемниците Куджира и Семи...

Свали

Онлайн с английски субтитри

Онлайн с руски субтитри

Личното мнение: Засилвах се да правя няколко теми и все така ставаше, че нещата ми писваха към средата... (Писваше ми не правенето на темата, а продукта, на който темата е посветена. Това все още не съм го гледала и вероятно е за добро :)). Шегувам се, надявам се да е хубав филм. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Задето толкова го чаках очаквах повече. Нищо особено не беше филма, наемни убийци се преследват един друг. :D Героят на Икута Тома ми беше особено безличен, очаквах много повече от него. Но Ямада Рьоске ме изненада и то много приятно. Страшно ми допадна героя му. И Нанао остана вярна на себе си, ей, много й ходят злодейските роли.  ;) Само за края не разбрах.

Семи и Куджира мъртви ли са. Нали скочиха от високо. Тези дето ги гледаха техните призраци ли са? Пък после как запалиха караваната на Куджира.  :lol: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен не ми хареса, язък му за темата. Поучителен, ама намислен, изтощителен... героите ме уморявах и ми досаждаха... миг преди да изглеждат и съвсем невъзможни.

Не им повярвах и не можах да "вляза".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове