lazeto Публикувано 16 Декември, 2015 Share Публикувано 16 Декември, 2015 The Priests (검은 사제들) Страна: Южна Корея Премиера: 5 ноември 2015 г. Времетраене: 108 мин. Жанр: Драма, Трилър, Мистерия Режисьор: Jang Jae Hyun Субтитри: Английски Участват: Kim Yun Seok като Priest Kim Kang Dong Won като Deacon Choi Park So Dam като Young Sin Kim Eui Sung като Dean of clergy Son Jong Hak като Monsignor Lee Ho Jae като Father Jeong Nam Il Woo като Abbot Kim Byeong Ok като Professor Park Cho Soo Hyang като Agnes Park Woong като Bishop Lee Jeong Yeol като Young Shin's father Kim So Sook като Young Shin's mother Don Don като the Pig Резюме: След автомобилен инцидент около младото момиче Йонг Шин (Park So Dam) започват да се случват странни неща. Отец Ким (Kim Yun Seok) и младият семинарист Че (Gang Dong Won) вярват, че тя е обладана от зъл дух. Опитвайки се да прогонят демона чрез екзорсизъм, те осъзнават, че това безименно зло е далеч по-опасно, отколкото си мислят... Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Свали видео Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blue_Moon Отговорено 21 Декември, 2015 Share Отговорено 21 Декември, 2015 Нямам търпение да се появят субтитри. Канг Донг Уон е страхотен актьор и определено подобни роли много му пасват. А щом оглавява и корейския боксофис - още един плюс и да се надяваме на по-скорошни субки. Трейлърът също много ме грабна. Малко ми напомня на Constantine. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kcekce Отговорено 21 Декември, 2015 Share Отговорено 21 Декември, 2015 В изброените жанрове няма фентъзи или фантастика Подозирам, че мистерията и трилъра ще се завъртят около някакво инсценирано обсебване от демони, а нашите попове ще разрешат случая като детективи след безплодни опити за екзорсизъм Като цяло това, дето го описах, ми звучи МНОГО обещаващо, и аз нямам търпение да излязат букви. Направо ме сърбят ръцете да си го пусна без превод, ама знам, че само ще си разваля първото гледане така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blue_Moon Отговорено 21 Декември, 2015 Share Отговорено 21 Декември, 2015 Да, наистина липсват тези жанрове. Значи изключвам тази възможност. Ксе, много добро предположение и теория! Май наистина може да се окаже нещо подобно. Дано по-бързо да излязат субките. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mackova Отговорено 13 Март, 2016 Share Отговорено 13 Март, 2016 Чакан дълго и изгледан най-накрая. Филм за екзорсизъм, нищо непознато, не се и надявайте да бъдете задоволени. По-дълъг от необходимото, разбира се. Става за гледане, но само веднъж и то с почивка. Канг Донг Уон се справи отлично с ролята си. Имам чувството, че ни чака продължение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kcekce Отговорено 4 Април, 2016 Share Отговорено 4 Април, 2016 Аз нещо позаспах на него и се чупих, но другите две жертви го доизгледаха и ми казаха, че нищо не съм изпуснала Май няма да му давам втори шанс... Надявах се да е някакъв крими-трилър с прикрита под суеверия зла умисъл, а то били обладани от дявола прасета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts