Jump to content

Recommended Posts

CDsMRnyUsAAFKn_?format=jpg&name=900x900

singlesvilla_2.jpg

Singles Villa (只因單身在一起)

Страна: Китай

Също така известен като: Together Because We’re Single

Период на излъчване: 4 януари 2015 - 9 февруари 2015

Време на излъчване: Всеки ден 10:00

Жанр: Романс, Драма

Канал: Hunan TV

Епизоди: 12/24

Режисьор: Yun Sang Ho (Bride of the Century)

Субтитри: Aнглийски

Участват:

Joe Cheng като Qiao Sheng Yu

Xu Lu като Jiang Ke Xin

Jiro Wang като Chi Bo Yuan

Chen Zi Han като Ren Xiao Xiao

Han Cheng Yu като Qin Jun Kai

Chai Ge като Zheng Fan

Резюме: Да се влюбиш в съседа си? Помисли пак! Осем мъже и жени с различен социален статус живеят в красивия жилищен комплекс „Singles Villa“. Но в него има едно-единствено правило - запознанствата и влюбването са забранени. Ако правилото се наруши, ще бъдат изгонени. Въпреки забраната, Qiao Sheng Yu и Jiang Ke Xin се влюбват, но сега трябва да се справят не само с криенето на връзката си от любопитни съседи, но и с Chi Bo Yuan, приятел на Jiang Ke Xin от детството, тайно влюбен в нея...

Свали с английски субтитри  :click:

Свали с Руски субтитри  :click:

Онлайн с английски субтитри   :click: :click:

Онлайн с Руски субтитри  :click: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

spacer.png

От години му се каня, най-накрая е изгледан. Започнах го съвсем на шега и без особено големи очаквания, но все пак ми допадна (и то не малко).

Богати и необвързани съседи, на които им е забранено да се влюбват един в друг. Звучи забавно, какво може да се обърка? Правилата са създадени, за да се нарушават, така че е близко до ума, че ще има романс.  :wub:

Имаше си от всичко по малко и за всеки по нещо - розовко-бозавко, доста забавни моменти, интрига, че и кримка даже. Вилата и резиденцията като цяло бяха много красиви, че човек се чувства като в приказка. :happy: Разбира се, във всяка приказка си има добри и лоши герои и тук не беше изключение. Но "лошите" бяха представени така, че човек просто им съчувства и даже се чуди дали наистина са лоши. Представиха ни причините на двете основни лисици, видяхме и как си платиха за греховете.

Off Topic

Но и ми хареса, че показаха как различните хора реагират на поредицата от лоши неща в живота им - като змията Ман Ни, която се озлобява и иска да си изпусне отровата, или пък като Къ Син, която и за миг не загуби човешкото в себе си и ((както в супер много сериали)) мисли първо за другите и да не са наранени те, защото знае какво е.

Май ми беше малко криминалната нотка и може би щеше да ми допадне повече, ако бяхме видели повече от този елемент, но пък сигурно щяха да се олеят и така щеше да отиде в жанр криминален, така че няма да мрънкам за това. :lol:

Off Topic

Още към средата на сериала, предположих, че психологът е Viper, оказа се, че не грешах. :D Защо азиатците винаги избират най-красивия герой да е сериен убиец, мамка му?! :lol2:

spacer.png

На моменти ми идваше твърде лигава и наивна (да не кажа глупава) главната, но не е зле, ако човек просто спре да й обръща внимание. Главният пък малко беше като кон с капаци и си правеше, каквото иска, без никого да слуша, но пък беше интересно. Писнало ми е от женчовци в сериалите, които прекалено много му мислят и все пак, по една или друга причина, не слушат вътрешния си глас.

Не помня кога за последно сериал така ме държа в напрежение, че да скипвам напред, за да разбера по-бързо какво ще стане. :lol2: Ако някой го започне, да очаква 24 епизода да му лази по нервите една конкретна особа, всевъзможни интриги от нея, романтика, комедия чат-пат и сълзи (и от смях!). Като цяло е добър сериал и става за гледане, ако успеете да издържите първите няколко епизода. :happy: На мен лично много ми хареса! Дори героите да не са особено красиви и "лъскави", историята, която показаха, беше много красива и мен лично ме докосна.

Off Topic

Как започва всичко...

9159fd4e9276e3bc.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове