abador Публикувано 10 Март, 2015 Share Публикувано 10 Март, 2015 Age of Innocence Страна: Южна Корея Премиера: 5 март 2015 Жанр: Драма, екшън, исторически Времетраене: 113 мин. Режисьор: Ahn Sang Hoon Участват: Shin Ha Kyun - генерал Kim Min Jae Jang Hyuk - принц Yi Bang Won Kang Ha Neul - Jin Kang Han Na - Ka Hee Lee Jae Yong - Jeong Do Jeon Сюжет: Годината е 1398. Ким Мин Дже (Shin Ha Kyun) е върховен главнокомандващ на новата династия Чосон. Той се влюбва за първи път в жена, заради която поема рискове. И Банг Wон (Jang Hyuk) е петият син на краля, който има амбицията някой ден да управлява династия Чосон. Животът на тези двама мъже се преплита в любовта и предателството, предаността и отмъщението... С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКО ОЗВУЧАВАНЕ С РУСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Urban Отговорено 10 Март, 2015 Share Отговорено 10 Март, 2015 Трейлърът е обещаващ! А и така са ми се догледали красиви бойни сцени, и то с Чанг Хьок! В последния му сериал не виждам такива, но тук мисля, вече ще се изяви подобаващо! Shin Ha Kyun и малкия Kang Ha Neul не ми оставят и нотка съмнение за добра игра. Паля свещ, барем тръгне из тракерите скоро..., че напоследък кой какво прави, аз все нещо си чакам - я са ми спрели филма, че главния изневерил на женка си, та и филмите му "бел ден" скоро нЕма да видят, камо ли екран, я букви си чакам..я из тракерите ще е стопирана работата...пууу и каръка съм... Някой ако иска да ми побае.... може и да се отпуши канала, знам ли ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Paribas Отговорено 13 Януари, 2016 Share Отговорено 13 Януари, 2016 :cry: Ужасно ми хареса. Всичките актьори бяха чудесни. Хич не ме интересува дали е шедьовър. Шедьовър е! :cry: И Чанг Хьок също ми хареса за първи път от Ловците насам. Страшно му отива да е злото, прикрито под насмешлива усмивка и бързи и остроумни реплики. Но под това страхотно изигра яростната жажда за власт, толкова яростна, че е неразличима част от същността му. Генералът и той се справи чудесно с ролята на Ромео, без да изпада в сладникаост. Мацката го почна по-лежерно, докато накрая се оказа ключът на Свети Петър. Съдбата на бедните е била ужасна - и как да вярва после, че имало и почтени хора на тоя свят. И това гадинче, синът не генерала изигра чудесно разглезения мамин негодник. И си заслужи смъртта от ръката на романтичната си съпруга P.S. По-добре е да се изгледа с руските субтитри, английските са малко странни на моменти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Amanda222 Отговорено 21 Януари, 2016 Share Отговорено 21 Януари, 2016 Филмът е много хубав и е исторически свързан със сериала "Six Flying Dragons", който дават в момента (мисля, че е излязъл до 32-ра серия и ще има още 18 серии). Любовната история е представена много добре, макар и с трагичен край. Аз изтеглих филма с английските субтитри, които са обновени преди няколко дни и бяха с доста прилично качество. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts