Jump to content

Recommended Posts

fullsizephoto571913.jpg

Age of Innocence

Страна: Южна Корея

Премиера: 5 март 2015

Жанр: Драма, екшън, исторически

Времетраене: 113 мин.

Режисьор: Ahn Sang Hoon

Участват:

Shin Ha Kyun - генерал Kim Min Jae

Jang Hyuk - принц Yi Bang Won

Kang Ha Neul - Jin

Kang Han Na - Ka Hee

Lee Jae Yong -  Jeong Do Jeon

Empire%2BOf%2BLust%2B2015.jpg

Сюжет:

Годината е 1398. Ким Мин Дже (Shin Ha Kyun) е върховен главнокомандващ на новата династия Чосон. Той се влюбва за първи път в жена, заради която поема рискове. И Банг Wон (Jang Hyuk) е петият син на краля, който има амбицията някой ден да управлява династия Чосон. Животът на тези двама мъже се преплита в любовта и предателството, предаността и отмъщението...

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКО ОЗВУЧАВАНЕ

С РУСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трейлърът е обещаващ! А и така са ми се догледали красиви бойни сцени, и то с Чанг Хьок! В последния му сериал не виждам такива, но тук мисля, вече ще се изяви подобаващо! :nunchako:Shin Ha Kyun и малкия Kang Ha Neul не ми оставят и нотка съмнение за добра игра. Паля свещ, барем тръгне из тракерите скоро..., че напоследък кой какво прави, аз все нещо си чакам - я са ми спрели филма, че главния изневерил на женка си, та и филмите му "бел ден" скоро нЕма да видят, камо ли екран, я букви си чакам..я из тракерите ще е стопирана работата...пууу и каръка съм... :slap: Някой ако иска да ми побае.... :28558: може и да се отпуши канала, знам ли  :na2:!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:cry: :cry: Ужасно ми хареса. Всичките актьори бяха чудесни. Хич не ме интересува дали е шедьовър. :cry: Шедьовър е! :cry: :cry: :cry: И Чанг Хьок също ми хареса за първи път от Ловците насам.

Страшно му отива да е злото, прикрито под насмешлива усмивка и бързи и остроумни реплики. Но под това страхотно изигра яростната жажда за власт, толкова яростна, че е неразличима част от същността му. Генералът и той се справи чудесно с ролята на Ромео, без да изпада в сладникаост. Мацката го почна по-лежерно, докато накрая се оказа ключът на Свети Петър. Съдбата на бедните е била ужасна - и как да вярва после, че имало и почтени хора на тоя свят. И това гадинче, синът не генерала изигра чудесно разглезения мамин негодник. И си заслужи смъртта от ръката на романтичната си съпруга :)

P.S. По-добре е да се изгледа с руските субтитри, английските са малко странни на моменти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е много хубав и е исторически свързан със сериала "Six Flying Dragons", който дават в момента (мисля, че е излязъл до 32-ра серия и ще има още 18 серии).

Любовната история е представена много добре, макар и с трагичен край. Аз изтеглих филма с английските субтитри, които са обновени преди няколко дни и бяха с доста прилично качество.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове