Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Име: Kularb Rai Kong Naai Tawan (กุหลาบร้ายของนายตะวัน) / Mrs. Tawan and his devil Rose/ My Sassy Rose/ My Sassy Girl/

Епизоди: 15

Телевизия: Channel 7

Опенинг: "ตัวร้าย " (The Devil One) by Tattoo Colour

Ендинг: "ฉันยอม" (I Surrender) by Superbaker

Участват:

Gun Kantathaworn - Tawan

Mai Davika Hoorne - Rose Or (Rosarin)

Nam Rapeepat Eakpankul - Peera

Kratip Chawallakorn Wanthanapisitkul - Usawadee

Mink Daokrajai - Namkang

Arisa Will - Malai

Supakorn P. Akesupakorn - Doctor Kittithat

Nondh Amranand - Decha

Jackfan Chan - Yae

Note Chernyim

Yong Chernyim

Резюме: Rose (Mai Davika), е наследница на QUEEN Rose Hotel. Израснала е разглезена, защото тя е единствената внучка на президента на QUEEN ROSE Hotel. Тя е живяла в Англия и завършва там, така че гледа надолу хората с ниски класа / или обикновените граждани. Tawan (Gun Kantathaworn), внук на фермер, които обичат природата е нает да организира парти за добре дошла за Rose, но тя зловиди неговия вкус при избора му на цветя за партито. Ето защо, тя го мрази от първата им среща, но неслучайно дядовците им са приятели от детинство и си обещават внука и внучката  да се оженят един за друг. Въпреки това, Rose отказа да се омъжи за Tawan, така че дядо й предлага да отиде на работа във фермата на Tawan за една година, но ако тя избяга, преди една година, ще трябва да се омъжи за него.

ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми. :) Първо погледнах MV-то и определено ми грабна вниманието и реших да изгледам сериала. Останах доволна, лек сериал, съвсем малко драма - почти няма. Само накрая се опитаха да я засилят, но е съвсем малко. Страхотни актьори, Маи ми стана една от любимите актриси. Много добре си изигра ролята на разглезената богаташка и в последствие преобразяването й в добро момиче. А каква красавица е само! Много хубава актриса. Брех, гледам я, че много беличка за тайландка, а то се оказа наполовина белгийка. Знаех си, че има нещо гнило в Тайланд.  :D  Гън и той голям образ, много смях е с него. Лошкото Деча също направи силна роля. Доволна съм от сериала, хареса ми. И тези орхидеи, рози...красоти!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове