d3Mn Публикувано 13 Април, 2014 Share Публикувано 13 Април, 2014 ❀ F-VE DOLLS ❀ Дебют: 17 февруари 2011г. Официален фенклуб: Официален уебсайт Туитър @ccm_fvedolls ☞Seung Hee☜ Име: Cho Seung Hee (조승희)Рождена дата: 3 юни 1991гВисочина: 165смПрисъединяване: юли 2013гПозиция: Главен вокал ☞ Na Yeon ☜ Име: Han Na Yeon (한나연)Прякор: HannaРождена дата: 7 януари 1992гВисочина: 163смПрисъединяване: февруари 2012гПозиция: Вокал, рап☞ Hyo Young ☜ Име: Ryu Hyo Young (류효영)Рождена дата: 22 април 1993гВисочина: 167смСемейство: близначка бившата членка на T-ara - Hwa YoungОбразование: Gwangju Soongil High SchoolПозиция: Лидер, рап, вокал@Rhy93 Сериали: [2012] School 5 [2011] The Greatest Love - Ha Roo Mi [2010] Jungle Fish 2 - Jung Yumi Филми:[2011] In the Box - късометражен Видеоклипове с нейно участие: [2013] Davichi - [2012] SPEED - ☞ Yeon Kyung☜ Име: Oh Yeon Kyung (연경)Рождена дата: 25 август 1994гВисочина: 163см Част от групата The SeeyaПрисъединяване: юли 2013г Позиция: Главен вокал ☞ Hye Won ☜ Име: Jin Hye Won (진혜원)Рождена дата: 6 март 1995гВисочина: 168смОбразование: Jungheung Middle SchoolПозиция: Вокал, рапСериали:[2011] The Greatest Love☞ Eun Gyo ☜ Име: Seo Eun Gyo (서은교)Рождена дата: 21 март 1995гВисочина: 158смПрисъединяване: декември 2010гПозиция: Главен вокал, рапСериали:[2011] The Greatest Love Бивши членове: ✄Soo Mi Име: Lee Soo Mi (이수미)Рождена дата: 3 март 1989гВисочина: 170смНапуска: февруари 2012г✄Chanmi Име: Heo Chanmi (허찬미)Рождена дата: 6 април 1992гВисочина: 160смНапуска: септември 2012г ✄Shannon Име: Shannon WilliamsРождена дата: 26 май 1998гВисочина: 160смСемейство: майка корейка и баща британецПрисъединяване: не дебютираПозиция: Главен вокалTwitter: @Shannonrocks13 ✄Ji Hyun Име: Choi Ji Hyun (최지현) Рождена дата: 18 април 1993г. Присъединяване: не дебютира ♪ Дискография ♪ Мини-албуми: [2011.02.16] Charming Five Girls Свали [2011.05.11] Club Remix Time to Play Свали [2013.09.17] First Love Свали Дигитални сингли: [2011.02.11] Lip Stains Свали [2013.07.30] Since 1971 Свали Колаборации и Други: [2013.06.09] T-ara & The Seeya & 5dolls & SPEED - Painkiller Свали ☀ Видеография ☀ 2011: 2013: Can You Love Me? Deceive T-ara & The Seeya & 5dolls & SPEED - Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d3Mn Отговорено 8 Май, 2014 Автор Share Отговорено 8 Май, 2014 Реших да кача няколко снимки на сладуранките от последните дни/седмици/месеци. Не се чува нищо за завръщане, така че ще ви споделя сладките им физиономийки. Имам си дори и фаворитка! Започвам със Сънг Хи На Йон И малко по-старата й визия Рю Хьо Йонг - сестрата близначка на Рю Хуа Йонг. Ако не знаете коя е тя, значи не сте никакъв кпоп фен! Все пак да ви кажа. Тя беше част от T-ara и покрай нея беше може би най-големия скандал в кпоп-а в последните години. Малко по-горе в поста си казах, че имам фаворитка. Е .. ето я! Въпреки, че са близначки и си приличат, първо мисля, че са двуячни и второ "малката" сестричка, която я наричам аз, понеже прилича на по-малка, е много много много по-сладка! Тя направо си е сладкишче! Ето за какво говоря: И много ми харесва това, че споделя снимки, на които е с малко грим. Йон Гьонг, която винаги съм си мислел, че е много сериозна и няма никакво егйо в нея. Е, грешал съм. И тя си прави физиономийки и изненадващо й отива И да вметна, че тя е и част от The Seeya. Какви големи влажни очи и каква чаровна усмивка .... кой да предположи. На сцената винаги е стояла много сериозна. С майка й. Ясно е на кого се е метнала. Хье Уон И от русия й период. Те всички имаха такъв период, защото всички бяха руси, когато направиха своя повторен дебют с песента "짝 1 호". На английски "Soulmate ...." или нещо подобно беше. А бе ретро диско песничката. Бай дъ уей много е яка. Ън Гьо, която наскоро си отрки twitter акаунт. Въпреки, че 95 набор е легална ... поне в България Извинете ме за това просташко отклонение. Забравих да кажа, че си позволих да си направя майтап с вас. Не знам дали някой се е усетил или не, но последната снимка на Хьо Йонг всъщност е на сестра й Хуа Йонг. ^^ ㅋ ㅋ ㅋ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 15 Юли, 2020 Share Отговорено 15 Юли, 2020 Ще слагам тук новините около Чанми, защото след толкова години ще дебютира официално солово ~ В началото на 2020 е подписала с FirstOne Entertainment Наскоро пусна предварителната си песен, която сама е композирала . Песента е препратка към тъмните чувства на Чанми, които крие за работата и в индустрията и смелостта и за преодоляване на трудностите и растежа и ~ [MV] HUH CHAN MI(허찬미) _ I'm fine thanks Oфициалния и дебют ще е на 23 ЮЛИ с албумчето "Highlight" и главен сингъл LIGHTS Kaнала и ~ [HUH CHANMI] 찬미ASK : 찬미에 대한 모든 것 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 20 Юли, 2020 Share Отговорено 20 Юли, 2020 Тийзър~ 허찬미(HUH CHAN MI) - 'Lights' M/V TEASER Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 23 Юли, 2020 Share Отговорено 23 Юли, 2020 Клипа излезе [MV] HUH CHAN MI(허찬미) _ Lights Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 23 Юли, 2020 Share Отговорено 23 Юли, 2020 Дебютна сцена на M countdown [HUH CHAN MI - Lights] Solo Debut Stage | M COUNTDOWN 200723 EP.675 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 24 Юли, 2020 Share Отговорено 24 Юли, 2020 Дебютната и сцена и на MUSIC BANK LIGHTS - 허찬미(HUH CHAN MI) [뮤직뱅크/Music Bank] 20200724 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 28 Юли, 2020 Share Отговорено 28 Юли, 2020 허찬미(HUH CHAN MI) - 'Lights' Dance Practice Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ftisland Отговорено 7 Януари, 2022 Share Отговорено 7 Януари, 2022 Честит ѝ рожден ден. Здраве и успехи ѝ пожелавам. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowpanda_MSS Отговорено 2 Март, 2022 Share Отговорено 2 Март, 2022 В Корея е 03.03.2022г. Честит рожден ден на прекрасната Lee Soomi .Здраве,щастие, и професионални успехи и желая. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ftisland Отговорено 2 Март, 2022 Share Отговорено 2 Март, 2022 В Корея е вече 03.03. Честит рожден ден на Lee Soomi. Много здраве и всичко най хубаво ѝ пожелавам. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowpanda_MSS Отговорено 5 Март, 2022 Share Отговорено 5 Март, 2022 В Корея е 6.03.2022г. Честит рожден ден чаровната Hyewon. Да е жива и здрава и много професионални успехи и желая. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ftisland Отговорено 5 Март, 2022 Share Отговорено 5 Март, 2022 В Корея е вече 06.03. Честит рожден ден на Chanmi. Много здраве и професионални успехи ѝ пожелавам. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowpanda_MSS Отговорено 20 Март, 2022 Share Отговорено 20 Март, 2022 (Редактирано) В Корея е 21.03. Честит рожден ден на прекрасната Seo Eunkyo . Да е жива и здрава и много професионални успехи и желая. Редактирано 20 Март, 2022 от Snowpanda_MSS 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ftisland Отговорено 5 Април, 2022 Share Отговорено 5 Април, 2022 В Корея е вече 06.04. Честит рожден ден на Chanmi. Много здраве и професионални успехи ѝ пожелавам. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowpanda_MSS Отговорено 5 Април, 2022 Share Отговорено 5 Април, 2022 (Редактирано) В Корея е 06.04 Честит рожден ден на Chanmi. Да е жива и здрава и много професионални успехи и желая. Редактирано 5 Април, 2022 от Snowpanda_MSS 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ftisland Отговорено 21 Април, 2022 Share Отговорено 21 Април, 2022 В Корея е вече 22.04. Честит рожден ден на Ryu Hyoyoung. Много здраве и всичко най-хубаво ѝ пожелавам. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowpanda_MSS Отговорено 21 Април, 2022 Share Отговорено 21 Април, 2022 В Корея е 22.04 Честит рожден ден на Ryu Hyoyoung . Да е живa и здравa и всичко най-хубаво и желая . 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts