lazeto Публикувано 19 Март, 2014 Share Публикувано 19 Март, 2014 Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion (2014) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 22 март 2014 - 7 септември 2014 Време на излъчване: Събота - Неделя 20:45 Жанр: Романс, Семеен Канал: jTBC Епизоди: 26 Режисьор: Kim Do Hyeong Субтитри: Английски Участват: Lee So Yeon - Jang Gook (adult) Yoon So Hee - Jang Gook (young) Nam Goong Min - Yoo Joon Soo (adult) Lee Won Geun - Yoo Joon Soo (young) Lee Tae Im - Joo Da Hae (adult) Ryu Hyo Young - Joo Da Hae (young) Bae Jung Ok - Choi Go Soon (Jang Kook’s mother) Chun Ho Jin - Yoo Jung Han (Joon Soo’s father) Park Hae Mi - Pyung Bum Soon (Joon Soo’s mother) Lee Han Wie - Joo Chul Soo Ji Soo Won - Kim Young Hae Danny Ahn - Yoo Soo Han Seo Wo Rim - Yeo Il Sook Kim Young Ran - Yeo Sam Sook Shin Dong Mi - Yeo Ok Ah Young - Park Moo Hee Jung Chan Woo - Yoo Joon Sung (young) Резюме: В драмата се разказва за двойката Джун Су и Чанг Гук, които се разделят в гимназията заради родителите си, но се срещат отново 12 години по-късно. Възможно ли е да бъдат пак заедно, или всичко отдавна е изчезнало? Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HwangMimzieBoneta Отговорено 1 Май, 2017 Share Отговорено 1 Май, 2017 Защо така никой не е писал за сериалчето? Не е кой знае какво, но никак не е лошо. Има си действие и героите и като големи, и като малки много ми харесаха, въпреки че определено историята в миналото ми беше по-динамична. Хареса ми, че не зацикляха само на главните и отделяха достатъчно време и за останалите образи. Майките и на двамата главни бяха големи свраки - много истерясала работа. Разбрах, че бая са го съкратили, трябвало е да е 50 серии. Действително 50 щяха да дойдат много, но 30 можеше да докарат, защото краят наистина стоеше претупано и не изчерпаха съвсем историята. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dido100 Отговорено 2 Май, 2017 Share Отговорено 2 Май, 2017 Сериалът беше пълен провал и заслужено го отрязаха. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexia Отговорено 7 Май, 2017 Share Отговорено 7 Май, 2017 На мен сериалчето ми хареса! Вярно че накрая го попретупаха но беше приятен за гледане! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts