Jump to content

HwangMimzieBoneta

Екип Субтитри
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 тофу

About HwangMimzieBoneta

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 02/01/1997

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Varna

Recent Profile Visitors

1,185 profile views
 1. Гледах първа серия и съм без думи, защото изобщо не знам какво се случва в това нещо и се чудя колко и каква дрога са вземали сценаристът и режисьорът. Май съм до тук.
 2. Гледах до към 4-та серия и не ми хареса. Мудно, скучно и досадно, нищо особено.
 3. Темата за образованието, която в доста други сериали е застъпена помежду другите неща, тук излиза на преден план. Първите серии още, дето обясняваше онази на колко келвина трябвала да е лампата, като учиш по еди-кой си предмет, и какви картини да си закачиш в стаята, че да помниш по-добре, щях да падна направо. Ама по каквото съм видяла от драмите, явно си им е в народопсихологията да са супер крайни във всичко и всичко да им е на живот и смърт. Разбираемо е, че в общество, което измерва колко си успешен основно по оценките ти и по това дали си бил в някой престижен университет, роди
 4. Започнах го като нещо по-леко и неангажиращо за през сесията, ама нещо не ми върви. А в сесия на мен досега не ми се е случвало сериал да не ми е интересен. Хареса ми размяната на ролите - бедно момче с богата жена, има и доста красиви кадри, но нещо е мудничко, даже някак няма действие. Може би ще е от малкото сериали, които съм оставила недогледани.
 5. Две новички: И едно старо, което съм пропуснала да добавя:
 6. Честит рожден ден!

 7. Признавам, че не съм особено музикална, но се старая. Иначе понякога и от самия монтаж се получава разминаване.
 8. Сериалът е интересен. Честно казано предвид актьорите и сюжета очаквах да е по-голям хит. Лично съм от хората, които нямат нищо против кой да е актьор (в смисъл чак да ми е противен да го гледам). Според мен всички главни са си на място. Наистина е малко женствен младежът и си е окепазил носа, но иначе е симпатичен. Сузито действително има напредък. Не че някога съм имала нещо против нея, но просто си личи, че е вдигнала нивото от първите си актьорски изяви и идва на място за по-сериозна роля. Добре са балансирали романтика, драма и разследвания. Определено държи сериалчето и те кара
 9. Принципно не си падам по хорър неща, но с тези момичета е почти невъзможно. Всички са прекрасни откъм външен вид, певчески и танцови умения. Като човек, който танцува, много им харесвам хореографиите. Не знаех, че и преди са дебютирали. По мои впечатления в българските кпоп среди ги харесват, не знам как е за Корея. Там сякаш си харесват по-сладникави неща и тук-там някое по-секси. Ето ги и на МР римуувд. Определено една от най-стабилните групи на живо.
 10. Не си харесвах старото, затова снимах ново.
×
×
 • Create New...