magic Публикувано 6 Януари, 2014 Share Публикувано 6 Януари, 2014 Lake Fewa / Fewa Pocara Алтернативно заглавие: Eyes with love / Duangta Gab Kwamrak Година: 2005 Държава: Тайланд Режисьор: Жанр: романтична драма Времетраене: 84 мин. Участват: Athichart Choomnanon Surankana Butranon Резюме: Млад мъж (Aum) пътува до Хималаите за да се уедини и да потърси отговор на въпроса за смисъла на живота, след като претърпява тежък нервен срив. Сред хладната хималайска красота, в процеса на търсенето, той ще открие любовта в една тайландка, която също прави своето изследване там. Сваляне: Свали с български субтитри: Тук Свали с руски субтитри: Тук Онлайн с руски субтитри: Тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sonihrisi Отговорено 7 Януари, 2014 Share Отговорено 7 Януари, 2014 Искам и аз да се уединя някъде, може в Тибет, но може и на Карибите, пък може и без любов. Заинтригува ме, ще се гледа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
t_lozeva Отговорено 7 Януари, 2014 Share Отговорено 7 Януари, 2014 Тайландската романтика ми липсваше, а също и Аум, познат ни от доста тайландски лакорни. Тази прелестна находка удовлетвори и двете и ме накара да се усмихвам почти през цялото време. Благодаря за подаръка. Действието се развива в далечен екзотичен Непал на фона на поразяваща природна красота. Жалко, че качеството не е много добро, но много ми хареса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts