lazeto Публикувано 2 Декември, 2013 Share Публикувано 2 Декември, 2013 Fiancee (2013) Страна: Китай Също така известен като: Wei Hun Qi По новелата на: Lan Xiaoxi - "Cheng Quan Zi Ji De Bi Hai Lan Tian" Година на излъчване: 2013 - Октомври - 26 старт Време на излъчване: Събота – Неделя 22:00 Жанр: Драма, Романс, Семеен Канал: Hunan TV Епизоди: 20 Режисьор: Chen Hui Ling Субтитри: Английски Участват: Dennis Oh as Hou Zi Ma Si Chun as Lan Xiao Yi Fatimah as Lan Miao Miao Yedda Chen as Xiao Lu Yuan Cheng Jie as Tian Fei Ai Li Ya as Tian Fei's mother Резюме: Лан Сяо Ю напуска работа си в Нандзин, за да последва приятеля си Тиен Фей в Шанхай. Там тя работи за жълти стотинки, но е щастлива, защото е с любимия си. В същото време в Тиен Фей се влюбва неговата колежка Сяо Лу и... Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 19 Март, 2014 Share Отговорено 19 Март, 2014 Приятно сериалче за отмора. Само не знам защо преводът е замръзнал, а вече е март.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 31 Март, 2014 Share Отговорено 31 Март, 2014 Туй мъжете... много им слаби ангелите. Приятелят на главната, така ми се искаше да му извия врата, пък на майка му и колежката му, да им ги откъсна. Изневяра, любов, рисковете, трудностите с които се сблъскваш при търсене и на работа в големия град. Хубави мъже , много реалистично сериалче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 7 Април, 2014 Share Отговорено 7 Април, 2014 Приключих го. Много ми допадна сериалчето, Една дълга любов, изневяра, последствия, съжаление, разкаяние. Всеки си получи заслуженото. Луда майка, натрапница свекърва, изключително прекрасно и сладко дете, само заради него си заслужава да гледате. Един улегнал, страхорено нежен и романтичен мъж... :up: Както вече писах, много истински задушевен сериал. А... и главната на всеки 5 минути сменя тоалетите Жалко, че няма мъже тук, ако има са само за мирис, и си ги кътkаме, хубаво е да фърлат едно око на сериалчето, да си направят малко изводи, че добре е понякога да мислят и с горната глава, не само с долната, ма надали.... Опс, и музиката, много нежна и романтична... точно, като за чувствителната ми душичк а.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivivan Отговорено 16 Април, 2014 Share Отговорено 16 Април, 2014 Някой може ли да каже къде мога да го гледам онлайн - гледах до 9 епизод във Viki, ама по натам не е преведен или въобще не тръгват епизодите, а много ми хареса сериалчето и искам да го догледам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 16 Август, 2016 Share Отговорено 16 Август, 2016 Ако някой все още търси епизодите - тук ги има всичките с англ суб, а тук до 6 еп. с руски суб. Аз тъкмо мисля да го почвам сега. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Рали Отговорено 3 Септември, 2016 Share Отговорено 3 Септември, 2016 Хубаво сериалче! Бих определила сюжета, като реален, драматичен и трогателен! Актьорите се справиха добре, а малката е голяма сладурана! Най ми допадна главният герой, като поведение и характер. Много ястно показва, какво иска без заобиколки, държи на мнението и чувствата си. Сериалчето става за убиване на времето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts