GFotaku Публикувано 27 Октомври, 2013 Share Публикувано 27 Октомври, 2013 Dantalian no Shoka Оригинална творба: Микумо Гакуто Озвучават: Оно Дайске, Саваширо Миюки, Ханазава Кана и др. Тип: ТВ Жанр: фентъзи, детективско AniDB и MAL: AniDB // MAL Държава: Япония Година: 2011 Епизоди: 12 + специален Времетраене: 24 мин. на епизод Резюме: Хюи внезапно е станал наследник на имението на прадядо си, с което за него остава и огромната колекция от книги в къщата, събирана цял живот. Младият мъж обаче трябва да приеме и две условия - да стане пазител на легендарна библиотека и да наглежда мистериозно момиче на име Далиан, което крие много тайни, свързани с книгите. Сега Хюи трябва да помогне на момичето да намира и унищожава книги, определяни като опасни. Линкове: - в момента не са налични подходящи - (При интерес, попитайте в коментар дали все още може да се открие) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrnkaloto Отговорено 27 Октомври, 2013 Share Отговорено 27 Октомври, 2013 Този сме го подхванали за превод. Много ме кефи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ragnos Отговорено 6 Ноември, 2013 Share Отговорено 6 Ноември, 2013 О, това определено ми грабна вниманието. Не очаквах, че може да е толкова добро на ниво първи епизод. Докъде сте стигнали с превода? Ще ми се да го гледам на български, макар че диалогът е доста завъртян и едва ли ще го видя завършен скоро. Заслужава си да му отделите нужното внимание и да направите качествени субтитри. Ако ви трябва помощ, насреща съм. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrnkaloto Отговорено 6 Ноември, 2013 Share Отговорено 6 Ноември, 2013 Готов е единствено първи епизод и май се очаква голяма пауза. Все пак стискам палци преводачката да го довърши. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts