Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

ПРЕДСВАТБЕНА ТРЕСКА

Страна: Южна Корея
Премиера: 21 ноември 2013
Времетраене: 117 мин.
Режисьор: Hong Ji Young
Жанр: романс, комедия 

В главните роли:  
Kim Kang Woo - Tae Kyu
Kim Hyo Jin - Joo Young  
Taecyeon (2PM) - Won Cheol 
Ju Ji Hun - Kyung Soo
Lee Yeon Hee - So Mi
Ma Dong Suk - Gun Ho
Lee Hee Joon - Dae Bok
Guzila Tursunova - Vika
Ko Joon Hee - Yi Ra

Сюжет:
"Някои от тях могат да мечтаят,
някои от тях могат да се страхуват от...
някои може да очакват с нетърпение да...
а някои може да искат да избягат от нощта преди брака!"

Нощта преди сватбата - всички я прекарват по различен начин, някои мечтаят да дойде възможно най-бързо, а други обратно, страхуват се от нея…

Четири различни двойки разкриват своите тайни и разказват своите четири истории. Всички те са за любовта и брака.

Те Кю е бивш професионален бейзболист, а приятелката му Джу Йонг работи като уролог. Те изглеждат щастливи и готови да се оженят скоро. Но всичко се обърква, след като Те Кю научава, че Джу Йонг е разведена. Той изпитва ревност и се чувства предаден...

Со Ми е художничка, а годеникът ѝ, с когото са заедно в продължение на 7 години, работи като готвач. Но преди сватбата Со Ми заминава за остров Чеджу, където среща екскурзовода и писател на уебкомикси Кьонг Су…

Гон Хо е на средна възраст, управител на цветарски магазин, който е влюбен в дошлата от Узбекистан Вика. Стресът преди сватбата причинява импотентност на Гон Хо. Вика е по-млада от него и много красива. Гон Хо започва да се чуди дали Вика не иска да се омъжи за него само за да се сдобие с корейско гражданство...

Де Бок работи на рецепцията в урологична болница, а неговата приятелка И Ра е сватбен агент. Един ден, по време на бейзболен мач, И Ра му казва, че е бременна. Де Бок веднага ѝ предлага брак. Докато те се подготвят за сватбата, започват да се карат много. И Ра не изглежда щастлива и Де Бок иска да знае защо...

:essub:

:subs: Свали с български субтитри: :click:  :click: 

:subs: Онлайн с български субтитри: :click:  :click: :click:

С български и английски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено свежо филмче. 

Смях се, когато при руската сватба взеха да друсат кючеци върху мелодия на Горан Брегович, сигурно са мислили, че минава за руска хахах. Като цяло руският им е смехотворен, но нали е комедия, все пак. ;) Гледайте и след буквите в края, има много яко предложение за брак.

Линкове за теглене с бг субтитри съм сложила в първия пост. Приятно ви забавление!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мрън, мерси за подкрепата!

Преводът беше удоволствие, тъй като и четирите двойки много ми допаднаха. Особено любима ми стана Со Ми и нейното желание за нова, истинска любов, която да я накара да почувства пеперудите... Много се забавлявах на Вика и нейният цветар... 

Лежерно, ненатоварващо филмче, идеално за някоя скучна вечер.

Надявам се да се хареса!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е страхотен!!! Изключително актьорско присъствие на всички нива! Много забавни моменти и смях, смях, особено с бейзболиста и цветаря, но и много трогателни сцени, докосват те дълбоко... 

Подходящ момент ли избрах, какво ли, странно, това е просто филм, но... след последните кадри - състояние на безметежно щастие...

Благодаря за бгсубтитрите, без които това нямаше да ми се случи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обичам романтични филми, в които паралелно разказват няколко истории на различни двойки. И тъй като се канех скоро да си припомня един от по-новите от този модел – LIke for Likes, реших първо да върна лентата назад още няколко години. И определено си затвърдих впечатлението, че по-старите са по-готини, някак повечко живец има в тях, историите са по-интересни или пък персонажите по-цветни, не знам. Но този си е наистина приятен за гледане и оставя приятно чувство както докато го гледаш, така и след края. Освен това любимката ми И Йон Хи участва, нея често я подбират за такъв тип филми, в два съм я гледала, а мисля, че поне в още един има участие. Мъжкият каст също е много силен, харесаха ми всички!

Благодаря за субтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове