Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

МОНТАЖ

Страна: Южна Корея

Година: 2013

Времетраене: 120 мин.

Жанр: криминален

Режисьор: Чонг Гън Соб

В главните роли:               

Ким Санг Кьонг като Cheong Ho

Ом Джонг Хуа като Ha Kyung

Сонг Йонг Чанг

Чо Хи Бонг

Чонг Ха Кьон

О Де Хуан

Сюжет: Преди 15 години дъщерята на Ха Кьонг е била отвлечена и убита. Няколко дни, преди да изтече срокът за давност, престъплението се повтаря със същия почерк...

:essub:

:subs: С български субтитри: :click: :click:

:subs: Онлайн с български субтитри: :click: :click: :click:

С български и английски субтитри: :click: 

С руски субтитри: :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да кажа, че в първия пост на темата съм сложила линкове за теглене на филма с български субтитри.

И после... още ми е пресно и ми се въртят много питанки...

Влачеше се повече от нужното. Не ме кефна, че майката страдаше през цялото време, а пък беше с тонове грим около очите а ла Аврил, не й стоеше като на мъченица, напротив. ;)

Някои моменти така и до последно не ми се изясниха. като например. При второто отвличане дядото не би ли трябвало да знае какво ще следва? Някак си беше много спокоен, че нищо няма да й се случи на Бом. Като толкова пазеше дъщеря си, защо допусна и тя да страда заради отвличането на детето? А е и още въпроси си зададох...

Като цяло не беше лош, можеше да наблегнат още повече на мъката на майките. Както и на самите отвличания.

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно развита история, стегната и с добра динамика. Хареса ми чувството за мистерия и неяснота. Добре са оплели отношенията между участниците и има креативност от сценаристите в развръзката. 

Off Topic

Само не мога да разбера, след като майката е разбрала кой е убиецът, защо не се е опитала да каже на полицията, преди изтичането на давностния срок, за да има наказание и за него, а измисля сценария да отвлече неговата внучка. Може и да са обяснили, но ми е убягнало това. 

Има върху какво да анализи зрителя след финала, за взетите решения и последвалите действие на героите, както и как бихме постъпили ние поставяйки се на мястото на всеки един от главните участници. Някои решения трудно се взимат...

Благодарности за превода. :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове