lazeto Публикувано 13 Септември, 2013 Share Публикувано 13 Септември, 2013 МОНТАЖ Страна: Южна Корея Година: 2013 Времетраене: 120 мин. Жанр: криминален Режисьор: Чонг Гън Соб В главните роли: Ким Санг Кьонг като Cheong Ho Ом Джонг Хуа като Ha Kyung Сонг Йонг Чанг Чо Хи Бонг Чонг Ха Кьон О Де Хуан Сюжет: Преди 15 години дъщерята на Ха Кьонг е била отвлечена и убита. Няколко дни, преди да изтече срокът за давност, престъплението се повтаря със същия почерк... С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С български и английски субтитри: С руски субтитри: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrnkaloto Отговорено 20 Ноември, 2013 Share Отговорено 20 Ноември, 2013 (Редактирано) Първо да кажа, че в първия пост на темата съм сложила линкове за теглене на филма с български субтитри. И после... още ми е пресно и ми се въртят много питанки... Влачеше се повече от нужното. Не ме кефна, че майката страдаше през цялото време, а пък беше с тонове грим около очите а ла Аврил, не й стоеше като на мъченица, напротив. Някои моменти така и до последно не ми се изясниха. като например. При второто отвличане дядото не би ли трябвало да знае какво ще следва? Някак си беше много спокоен, че нищо няма да й се случи на Бом. Като толкова пазеше дъщеря си, защо допусна и тя да страда заради отвличането на детето? А е и още въпроси си зададох... Като цяло не беше лош, можеше да наблегнат още повече на мъката на майките. Както и на самите отвличания. Редактирано 1 Декември, 2013 от k1227 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 30 Май, 2024 Share Отговорено 30 Май, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
felicyti Отговорено 26 Ноември, 2024 Share Отговорено 26 Ноември, 2024 Интересно развита история, стегната и с добра динамика. Хареса ми чувството за мистерия и неяснота. Добре са оплели отношенията между участниците и има креативност от сценаристите в развръзката. Off Topic Само не мога да разбера, след като майката е разбрала кой е убиецът, защо не се е опитала да каже на полицията, преди изтичането на давностния срок, за да има наказание и за него, а измисля сценария да отвлече неговата внучка. Може и да са обяснили, но ми е убягнало това. Има върху какво да анализи зрителя след финала, за взетите решения и последвалите действие на героите, както и как бихме постъпили ние поставяйки се на мястото на всеки един от главните участници. Някои решения трудно се взимат... Благодарности за превода. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts