mrnkaloto Публикувано 7 Септември, 2013 Share Публикувано 7 Септември, 2013 Amnesia Българско заглавие: Амнезия Страна: Япония Година: 2013 Жанр: романс Епизоди: 12х24 мин Студио: Brains Base AniDB Субтитри: английски и български Резюме: Една сутрин главната героиня се събужда и осъзнава, че е изгубила всичките си спомени. На всичко отгоре, до нея стои странно създание, което вижда само тя. С негова помощ тя ще се опита да възвърне спомените си и да разкрие какво се е случило. Сваляне: С вградени бг субтитри: тук Онлайн с български субтитри: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koizumi Отговорено 15 Септември, 2013 Share Отговорено 15 Септември, 2013 Странно е, но ми харесва. Благодаря за превода. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrnkaloto Отговорено 24 Септември, 2013 Автор Share Отговорено 24 Септември, 2013 Още един преводен проект е приключен, Благодарности за старанието и труда на zombunny Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тикълче Отговорено 27 Април, 2015 Share Отговорено 27 Април, 2015 Изключително хубаво аниме!Много красиво е нарисувано.Въпросът е,че много не схванах края.Може ли някой да ми обясни? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gabriellac Отговорено 9 Септември, 2015 Share Отговорено 9 Септември, 2015 Това е първото аниме по което се зарибих да гледам анимета ако някой има , да предлага други подобни. това все още ми е любимото аниме евър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
felicyti Отговорено 30 Март, 2021 Share Отговорено 30 Март, 2021 Обновен плейлист за онлайн гледане на анимето: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts