lazeto Публикувано 30 Август, 2012 Share Публикувано 30 Август, 2012 Paradise (2009) Страна: Южна Корея Също така известен като: Paradaiseu Българско заглавие: “Рай” Премиера: 26 ноември 2009 Времетраене: 110 мин. Жанр: Драма Режисьор: Lee Jang Soo IMDB Участват: Kim Ha Neul - Mi Kyeong Ji Jin Hee - Il Ho Kim You Jung - Hwa Ran Jeon Su Kyeong Chu Kwi Jung Jung Min Sung - Jae Kwang Kim Jin Goo - married woman Резюме: Ми Кьонг (Kim Ha Neul) току-що е освободена от затвора. Тя е непозната за външния свят и за близките си, затова решава да вземе влака и тръгне на юг. Докато пътува, Ми Кьонг забелязва реклама на остров Хана. Рекламата го описва като последното райско кътче на Земята, с буйни дървета и красиво слънце, затова тя решава да го посети. Но за нейно разочарование островът е пуст и изглежда далеч от всяка представа за рай. Въпреки това тя започва работа в местно кафене и там среща началния учител Ил Хо (Ji Jin Hee). В същото време Хуа Ран (Kim You Jung) е дете, което винаги се крие в планините, обвинявайки майка си за това, че води странни мъже в дома им. Ми Кьонг е имала подобен спомен в миналато си, затова се сприятелява с малкото момиче. Междувременно, тя бавно започва да отваря сърцето си за Ил Хо. Дали ще успее да открие своя рай? С АНГЛИЙСКИ И РУСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Шоши-сан Отговорено 3 Септември, 2012 Share Отговорено 3 Септември, 2012 Едно от 7-те заглавия в японско-корейски проект. Сценарист Yoshikazu Okada. Режисурата и главната актриса са двете слаби звена в този филм. Доста жалко, защото историята и останалата част от каста предразполагаха към един добър продукт. Много разпиляно, по-точно без стил, без идея е режисьорската работа, " юруш да снимаме пък каквото стане". Чак ме хвана яд за сценария и каста. Хареса ми локацията или по-точно това което показаха и как го ползваха във филма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts