Jump to content

Paradise (2009)

Recommended Posts

spacer.png

Paradise (2009)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Paradaiseu

Българско заглавие: “Рай”

Премиера: 26 ноември 2009

Времетраене: 110 мин.

Жанр: Драма

Режисьор: Lee Jang Soo

IMDB

Участват:

Kim Ha Neul - Mi Kyeong

Ji Jin Hee - Il Ho

Kim You Jung - Hwa Ran

Jeon Su Kyeong

Chu Kwi Jung

Jung Min Sung - Jae Kwang

Kim Jin Goo - married woman

Резюме: Ми Кьонг (Kim Ha Neul) току-що е освободена от затвора. Тя е непозната за външния свят и за близките си, затова решава да вземе влака и тръгне на юг. Докато пътува, Ми Кьонг забелязва реклама на остров Хана. Рекламата го описва като последното райско кътче на Земята, с буйни дървета и красиво слънце, затова тя решава да го посети. Но за нейно разочарование островът е пуст и изглежда далеч от всяка представа за рай. Въпреки това тя започва работа в местно кафене и там среща началния учител Ил Хо (Ji Jin Hee). В същото време Хуа Ран (Kim You Jung) е дете, което винаги се крие в планините, обвинявайки майка си за това, че води странни мъже в дома им. Ми Кьонг е имала подобен спомен в миналато си, затова се сприятелява с малкото момиче. Междувременно, тя бавно започва да отваря сърцето си за Ил Хо. Дали ще успее да открие своя рай?

С АНГЛИЙСКИ И РУСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно от 7-те заглавия в японско-корейски проект. Сценарист Yoshikazu Okada.

Режисурата и главната актриса са двете слаби звена в този филм. Доста жалко, защото историята и останалата част от каста предразполагаха към един добър продукт.

Много разпиляно, по-точно без стил, без идея е режисьорската работа, " юруш да снимаме пък каквото стане". Чак ме хвана яд за сценария и каста.

Хареса ми локацията или по-точно това което показаха и как го ползваха във филма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове