Аз го гледам.. макар че на моменти се питам защо го гледам (единствено заради крясъците, но съм скикнала).
Главната героиня е много симпатична, добросърдечна, но с ниско самочувствие, притеснителна. Работата е превзела живота й и тя е загубила себе си и връзката с женската си енергия.
Трогателни бяха моментите, в които се сравняваше с модерните дами по токийските улици.
Искрени бяха възхищението и молбите й към Хикару да разкрие красивите й черти.
Очаквам с нетърпение трансформацията на Харука. Не толкова външната, колкото вътрешната - тази, след която да започне да се грижи за себе си от любов към самата нея.
Хикару е многопластов и също искам да разбера повече за него.
Отделно от това, японската мода ми харесва и с удоволствие гледам.
Забавен и лек сериал, с кратки епизоди, но обръща внимание на важни теми като идентичност, самочувствие, себеобич, принадлежност.
Aseul - Айрин и Сълги продължават азиатското си турне "BALANCE". В YouTube качиха рекап-видео от първия концерт в Сеул.
Уенди процъфтява в новата агенция.
Участва във видеа на канала Chilsung Cider!, където се изявява като съветник на "ученици".
Започва и своя програма в YouTube - "Wendy Today", където ще изпълнява песни, вдъхновени от емоционалните историите изпратени от хора.
В пилотния, нулев епизод, тя прие поздрави от колегите си в радиопрограмата, от предаването "Bangpan Music", както и от Айрин и Сълги. Много мило беше.
клик на снимката
На 23-24.08 Уенди също така ще участва в концерта SM CLASSIC LIVE 2025 в SEOUL, който поставя начало на турнето на оркестъра. Супер!