-
Кой е онлайн 3 Потребители, 1 Анонимен, 102 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От Candykiller08 · Отговорено
Имам време утре го почвам Мерси @Ilqnski Златен си!!! Малееее със този офтопик ме спечели и заинтригува,омг -
От Ilqnski · Отговорено
Поредния ТОП,ама ТОП психотрилър. В началото за малко да ме откаже,понеже започна много хаотично,но след 3ти епизод нещата започват да се заплитат,и заплитат до самия край. Мислих си че е много дълъг,но някъде посредата става толкова интересно че не усещаш кога минават епизодите. В един момент става така,че започваш да виждаш само психопати,убийци и какви ли не,но после като започнат да се подреждат нещата си викаш - Ахааа! Идеята с експеримента беше много грубо замислена.Да се чудиш кой да посочиш като най-зловещ персонаж... Определено трябва да се изгледа и Spinoff-a,защото доизяснява доста важни моменти от целия сериал. Колкото до играта на актьорите - Просто страхотни,НО най-добрия си остава Lee Seung Gi Уникална игра ! Силно препоръчвам на любителите на такъв жанр ! @Candykiller08 Определено трябва да му хвърлиш едно око Благодаря за превода! -
От Ilqnski · Отговорено
Аз също харесах сериалчето. Леко,приятно с офисна романтика.Гледа се бързо.Тези фентъзи моменти по-скоро бяха като лека реклама за камео актьорите За да може да привлече повече дамска аудитория Джису си се справи много добре...Даже доооста по-добре отколкото в Newtopia. Много се зарадвах и на появата на Yoo In Na.Много и отива такъв жанр. Колкото до мъжкия колектив,трябваше повече да показват Kim Young Dae вместо онзи кълвач Lee Soo Hyuk,ама явно неговата агенция е платила повече ефирно време.Поне показаха повече Seo Kang Jun.Той поне е готин и забавен в тази роля. Ha Young голяма палавница я изкараха тук Но някак не ми пасна добре за ролята си.Много повече я харесах като роля/характер и визия в The Trauma Code
-