Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8741
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    NonSubditos

• Последни мнения

• На този сериал му се чудя, откакто излезе. От една страна имам себе си за вярващ и определено искам да видя нещо на религиозна тематика. От друга харесвам приказки.   Но от трета страна, каквото съм видял от корейците дори далечно докосващо се християнството, всичко е пълен сатанизъм все едно лично нечестивеца го е писал.   По принцип нямам моралното право да изисквам нещо от корейците. Те просто не я разбират тази религия. Тя е далеч от тяхната психология. Не е създадена за тях. За тях има други вярвания, които са пригодени.   Ама пък и те, като хич изобщо не схващат основните постановки на нещо, защо изобщо се занимават с него?   И така днес си казах — ами хубаво, ще си представям, че говорят за някакви митологични същества, а не за действащи лица в библията.     И какво? Буквално на втория ред субтитри открих брутална грешка!   Няма „древно-гръцки“ думи. Има старогръцки. Живееш на Балканския полуостров да те *** в кухата лейка. Не като да си от о. Добра надежда или някъде там. Значи тия дето са създали сериала не разбират от нищо, пък тия дето са го превеждали падат от Луната. Не знам, изобщо дали да продължавам да гледам. Да не говорим, че използват и просто ужасен шрифт за субтитрите.
    • Наистина си е за отделен пост.  Защото настъпи може би най-готиният момент от 2024 г, настъпи най-жадуваното нещо от babyz, настъпи 12 юни, денят в който излезе това: "Man on the moon" Documentary Teaser   "BAP анонсират събиране и завръщане след 6 години отсъствие с тийзър за документалния филм „Man On The Moon“ Четирима членове на BAP изненадаха феновете си - и всички останали - като обявиха завръщането си чрез тийзър за документален филм, озаглавен "Man On The Moon“ . Групата официално се разпадна или е в пауза от 2019 г., но последното им издание беше в Япония през март 2018 г., така че са минали повече от шест години. Те ще извършват тези дейности под егидата на MA Entertainment . Във видеото Мун Джонг Ъп , Джонг Дехьон , Ю Йънг Дже и Банг Йонг Гук сядат на столове в студио и всичко излъчва сериозно настроение. Може би имат много да кажат, а кой не би, след като е трябвало да се справя с гафовете на TS Entertainment в продължение на години. Засега те имат послание към феновете: „ До всички фенове, които чакаха, най-накрая сме отново заедно. Колкото и да ни подкрепяхте през цялото това време, ще ви покажем колко много сме пораснали музикално. Надяваме се, че го очаквате с нетърпение. Ще се видим скоро. “ Това е една от многото статии, които се появиха веднага след това. А колко радост имаше от всички фенове. Най-бленуваното беше на път да се случи. B.A.P отново заедно ще издадат нова музика. Без Зело, за съжаление, тъй като той е в казармата. Но новината, новината за завръщането, ето това си стана истински тренд. И как няма? Мисля, че никой няма да я забрави тази дата, 12 юни. Шок и неописуема радост в едно. Ех...   
    • На 16 май Йонг Дже сам съобщи, че е приключил договора си с Forstar, агенцията под която беше досега. "Здравейте. Аз съм Yoo Youngjae. Към 16 май 2024 г. по взаимно съгласие реших да прекратя специалния си договор с компанията Forstar, затова договорът е приключен. Работя усърдно, за да ви представя добра актьорска игра и музика, и ако почакате още малко, скоро отново ще ви поздравя. Благодаря ви." Нищо де, всяко зло за добро са казали хората. И преминавам на един готин повод. На 9 юни 2024 г братът близнак на Йонг Гук, Йонг Нам се ожени. Повече подробности не мога да ви кажа, неговият живот е по-личен, но пък в деня на сватбата Йонг Гук или по-скоро неговият кафеникав пухкавел Тигър беше център на вниманието. Имаше си ключова роля. Най-добре вижте този клип в Инстаграм.   Този пост е кратък, защото това, което следва си е за отделен... Да видим. 
  • Културни прояви

• 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...