А ние сме в Европа. Кога ли е достигнало в Корея, която по това време не е била особено отворена? И на колко години е бил бащата на главния, когато го е получил? Той през 87-а е вече голям мъж.
@bealonenomore - Малко се обърках . Тук питам за - Hyakuman-kai Ieba Yokatta (2023). Дали има превод. Или имате в предвид , че още се превежда - Marry My Husband . Аз питах и за него в темата за настоящи проекти.
Това го знам, защото моят чичо ми подари кубче на 10ия ми рожден ден в началото на 80те год., а кубчето вече беше много нашумяло в България, значи е било създадено минимум година по-рано. Ще погледна в гугъл за точната година. Леле, 1974г. Толкова ли бавно са достигали до нас новите неща? Дори и игрите?
Ама кубчето пък какво общо има. Не е ли само детайл от характера на бащата на главния?
Да не би кубчето да е първоизточника на идеята за пътуване във времето. Нещо като модел на напасване на отделните времеви линии и как може да се предвиди ефекта на пеперудата?
Така де, частта с пътуването във времето ми е по-интересна от убийства без мотив и разследване без търсене на улики и доказателства.
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.
Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура.
Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会.
Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.