Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9009
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    roky18

• Последни мнения

• На 19 юли 2023 г се проведоха вторите годишни награди Blue Dragon Series Awards. В светлината на продължаващия растеж на индустрията за оригинално сериално съдържание, наградите „Blue Dragon“ отличават високи постижения в драми и вариететни предавания, продуцирани от стрийминг услуги, за разлика от телевизионните мрежи. Преди церемонията по награждаването много от присъстващите се появиха на червения килим, за да позират за снимки в бляскавите си облекла. Kim Yo Han беше сред тези звезди.   На 8 септември в полунощ, Kim Yo Han обяви, че ще издаде дуетна песен с CHEEZE, наречена „Blue in You“. „Blue In You“ е римейк на легендарната песен от 1992 г. на Kim Hyun Chul и Lee So Ra, като дуетното изпълнение на Kim Yo Han и CHEEZE, излезе на рождения му ден, 22 септември. Е, хубав подарък за феновете. Тийзър снимките       На 21 януари 2024 г беше потвърдено, че Kang Seok Hwa ще участва в програмата за оцеляване Build Up: Vocal Boy Group Survivor. По-късно ще потърся информация и ще я добавя към постта как е преминало участието му, сега ето тук сами може да погледнете като цяло информация за програмата. А тук профилните снимки на участниците.   На 14 февруари WEi издаде втория си японски миниалбум Wave, като „Fake Love“ е заглавната песен на албума. Физическият албум се предлага в три версии: Naïve, Fancy и Fake. Списъка с песни: "Fake Love (偽物)" - 2:30 "All Mine" - 3:17 "Without U (怖いんだ)" - 2:31     Танцовата й практика   WEi зарадва феновете със самостоятелен концерт „THE WAVE“ в Осака и Сайтама WEi проведоха своя самостоятелен концерт „THE WAVE“ в Осака на 17 февруари и в Сайтама на 25 февруари, срещайки се с фенове. Те започнаха откриващата сцена с „All or Nothing“, „Spray“, „Be Alright“ и „ROSE“, давайки начало на загрявката. След това продължиха с различни сцени, включително „Thriller“, „Waitin“, „Winter, Flower“, „Van Gogh's Night“, сливайки се с феновете. Сцените демонстрираха разнообразния чар на WEi. Чрез песни като „Maldives“, „Rush“, „DoReMiFa“, „Diffuser“, „BLOSSOM“, „White Light“, „Twilight“, „Moonlight“, те разкриха целия си чар. Особено WEi зарадваха очите и ушите на феновете, като изпълниха всички песни от втория си японски мини-албум „WAVE“, издаден на 14-ти, включително заглавната песен „FAKE LOVE“, „WITHOUT U“ и „All Mine“. WEi изненадаха феновете, които дойдоха на мястото, със специално събитие. Те подариха лично написани пощенски картички и полароиди на някои от публиката чрез томбола, придавайки им специален щрих. Те също така направиха групова снимка с феновете, предлагайки скъпоценни спомени до последния момент. WEi казаха: „Благодаря ви много, че дойдохте днес. Бяхме толкова щастливи да имаме такъв забавен концерт заедно с RUi".  
    • [ИНТЕРВЮ] „Искаме да бъдем някой, когото завинаги ще запомнят чрез пеенето“, WEi говори за „Love Pt.3 : Eternally“ и певците, които се надяват да станат. „Love Pt.3 : Eternally“ е най-новото издание на групата и това е шестият им миниалбум. Албумът включва заглавната песен „OVERDRIVE“, която е комбинация от освежаваща китарна мелодия, съчетана със силен денс ритъм. Текстът на песента включва редовете „Livin’ Life in OVERDRIVE“ и „Take my hand, I’ll take you anywhere“, отразяващи концепцията за „млади хора, оставящи пътуване зад гърба си“ и „страстно търсещи себе си“. „OVERDRIVE“ е изпълнен с романтични изрази, носейки посланието за утеха на всички младежи, които се чувстват сякаш се лутат и са тревожни за бъдещето. Слушайки тази песен, можете да усетите чувство на вълнение. Освен успокояващата и приятна заглавна песен, „Love Pt.3 : Eternall“ включва още четири нови парчета, служещи като B-страни, озаглавени „Be Alright (chillin')“, „Thriller“, „All Day With You“ и „End of The Day“. За да отбележат най-новото издание на групата, allkpop имаха възможността да интервюират WEi за завръщането им, певците, които се надяват да станат, и други. Те също така имат какво да кажат на хората, които са тревожни за бъдещето си. allkpop: Преди всичко, поздравления за предстоящото издание! „OVERDRIVE“ е за „аз на пътешествие и неговия край“. Бихте ли могли да поясните какво възнамерявате да изразите чрез текста? Каква е мотивацията или смисълът зад заглавието на песента „OVERDRIVE“? KIM DONG HAN: Това е песен с текстове като „Livin’ Life in OVERDRIVE“, „Take my hand, I’ll leave anywhere“ и текст „Youth leaving on a journey“, които са съчетани със „страстно търсене на себе си“. Когато песента беше завършена за първи път, си помислих, че е песен, която може да представи едновременната радост и тревожност на младите хора като нас. Исках да изразя добре смисъла на песента и да съчувствам на хората, които чувстват по същия начин, и да им донеса изцеление. allkpop: Песента носи толкова навременно послание. Какво според теб е значението ѝ в днешното общество? Имаш ли нещо да кажеш на младите хора, младежите, които са тревожни за бъдещето си? JANG DAE HYEON: Мисля, че тревожността и депресията са естествени емоции. Знам, че е трудно да се преодолеят, но независимо дали става въпрос за музика, приятели, филми или нещо друго, надявам се да мислите за това като за стъпка по-близо до щастието и бъдеще, изпълнено с любов към себе си. KIM DONG HAN: Дори да има трудни моменти, отделете време, за да ги преодолеете, и щом почувствате радост, изживейте най-щастливите си моменти в живота. YOO YONG HA: Аз също мога да се тревожа много, но открих, че ако се подготвите, тревожността изчезва много! Ще стана подготвен човек! Чакам! KIM YO HAN: Точно както притесненията, които си имал като студент, е естествено да се тревожиш какво ще правиш на 20 години, така че не се стресирай и продължавай да търсиш радостта! KANG SEOK HWA: Не мисля, че напълно разбирам днешното общество, но във всичко мисля, че е важно да живееш с възможно най-позитивна нагласа, да се защитаваш и да се правиш ценен човек. KIM JUN SEO: Мисля, че е важно да имаш увереност, а не страх в това, което правиш, защото колебанието от страх е загуба на младост, така че искам да кажа: „Не се притеснявай.“ allkpop: Когато издадохте „OVERDRIVE“, бяха минали 6 месеца от последното ви завръщане с „Gift For You“! Как прекарахте паузата между двете издания? JANG DAE HYEON: Имахме натоварен график между подготовката за второто ни световно турне и албума! Докато се подготвяхме, бях постоянно много развълнуван да свиря песните от този албум за нашите фенове! allkpop: Какво беше да работите с композитори от Корея и чужбина за това издание? Бихте ли ни разказали за процеса на създаване? KIM YO HAN: Изборът за тази песен беше на сляпо, но за щастие успяхме да работим с готини продуценти и музиканти. Наистина съм благодарен за това преживяване. allkpop: JANG DAEHYEON участва в създаването на рапа. Какво беше преживяването и какво беше чувството да можеш да допринесеш за песента на собствената си група? Моля, разкажете ни как като цяло работите върху текстовете и какво ви вдъхновява да пишете. JANG DAE HYEON: Мисля, че наистина се влюбих в тази песен. Успях да работя върху нея с безкрайно въображение, като наистина я разбрах и начертах изпълнението. allkpop: В предишното ни интервю споменахте, че очаквате с нетърпение да се срещнете с международните си фенове! Сега WEi ще се впуснат във второто си турне! Свирили сте в много градове, включително Европа, Азия и САЩ. Какво е чувството най-накрая да излезете, да пътувате и да стъпите на сцени по целия свят и да се изявите пред феновете си? KIM JUN SEO: Беше наистина трогателно да видя фенове толкова далеч да ни разпознават и да ни аплодират, и беше много интересно да науча за културата на всяка страна. Надявам се да посетя много страни и в бъдеще. KANG SEOK HWA: От дебюта си успяхме да се срещнем с толкова разнообразни RUi, че сякаш дейностите на WEi започнаха миналата година. Чувствам, че самата култура на всяка страна се е запечатала дълбоко в съзнанието ми, тъй като RUi ни изпратиха страст и смелост. allkpop: Имат ли WEi някакви ритуали преди да излязат на сцената? YOO YONG HA: За да облекча нервността, мисля, че съм склонен леко да се шегувам с членовете. KIM YO HAN: Мисля, че отпускам ума си и облекчавам нервността, като се шегувам.( allkpop: Какви са някои запомнящи се преживявания, които сте имали от турнето и участията си? JANG DAE HYEON: Посещението на Universal Studios с членовете е наистина страхотен, щастлив спомен. KIM DONG HAN: Беше толкова хубаво да разгледам много страни и градове в почивните дни. allkpop: Като говорим за турнета, знаем, че имате натоварен график между спирките – репетиции, полети и всичко останало. Разбира се, и вие се уморявате, но изглежда, че получавате енергия и от това да виждате феновете си и да ги чувате да ви аплодират. Как се насърчавате взаимно понякога и как се отпускате след дълъг, изморителен ден? KIM DONG HAN: След това обичам да изпия чаша бира или просто да си легна. KIM JUN SEO: Ако се измия веднага, тялото ми се чувства много сънливо, но ако заспя веднага, се чувствам много освежен на следващия ден. Иначе мисля, че наслаждаването на едно просто питие с членовете помага за възстановяване от умората. allkpop: Какъв артист/идол се надява да бъде всеки един от вас? JANG DAE HYEON: Артист, който носи утеха и щастие с музиката. KIM DONG HAN: Искам да стана някой, за когото дори и да е само един човек, в бъдеще да може да си спомня: „Наистина харесвах човека KIM DONG HAN.“ YOO YONG HA: Искам да бъда някой, когото завинаги ще запомнят чрез пеенето. KIM YOHAN: Искам да стана артист, активен в много различни области. KANG SEOK HWA: Точно както в този албум, искам да усетя кой съм и да използвам емоциите, които съм открил, за да стана артист, който създава по-добра музика. KIM JUN SEO: Искам да стана артист, на когото може да се вярва. allkpop: И накрая, имаш ли нещо друго да кажеш на читателите на allkpop и RUi по целия свят? KANG SEOK HWA: Този албум е пълен с песни, които WEi направи с вълнение и изпълни с радост, така че се надявам RUi да сподели същото щастие с нас. Благодаря ви, че винаги мислите за нас и ни подкрепяте. Изт.   На 10 юли 2023 г WEi издаде първия си дигитален сингъл на английски език, „Overdrive (английска версия)“.  
  • Културни прояви

• Създай нов...