-
Кой е онлайн 3 Потребители, 0 Анонимни, 96 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От manniwelle · Отговорено
@k-drama-monk Тагнал си ме, но още не съм го почнал- чака ме конференция и олимпиада, т.е. в края на месеца най-рано. -
От skofiild · Отговорено
Групата с нов албум. "SEVEN: CRIMSON HORIZON" е третият им пълнометражен албум, който излезе на 16 март, съдържа единадесет песни, като "BOTTOMS UP" е заглавната, а "So Sweet" излезе предварително на 27 февруари. Превю към песните в албума. Този албум е първият им пълнометражен албум от приблизително пет години насам и е произведение, което капсулира времето и растежа, натрупани през последните седем години. Числото „SEVEN“, символизиращо завършеност, въплъщава значението на седемте години, прекарани заедно от членовете и феновете, докато подзаглавието „CRIMSON HORIZON“ символизира дните, които горяха ярко в миналото, и новите начала, които са на път да се издигнат отново. По-специално, фактът, че всички членове са участвали в продукцията, предвещава по-дълбока музикална идентичност и е засилил очакванията на феновете, тъй като се съобщава, че албумът съдържа послание, което прониква в наратива на екипа. Освен това, беше обявена и новината за самостоятелния концерт „6IX TO SEVEN“ с публикуването на неговия плакат. Концертът ще се проведе в рамките на два дни, 23 и 24 май, в Blue Square WooriWON Banking Hall. Със сетлист, обхващащ седемгодишното пътешествие на AB6IX – отбелязвайки 7-ата си годишнина от дебюта на 22 май, денят преди концерта – и добавяйки изпълнения на живо, групата е готова да представи изпипана сцена. Да се върнем на албума. Concept Photo 1 Concept Photo 2 Concept Photo 3 "BOTTOMS UP" MV Естествено, в деня на завръщането момчетата проведоха и шоукейс, където попяха, поговориха, позабавляваха своите фенове. Ето видео на събитието. -
От MuryG · Отговорено
Момичета, бихте ли отбелязали мини сериалите с таг, за да се намират по-лесно?
-