Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8999
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Андриана

• Последни мнения

• Ха-ха, във филма не дадоха много обяснения за закрилниците (пейтриъни по модерному и неграмотно). Обачче още в осма глава започват разбулването Особено интересен ми стана втория — Урфилий:     Прелюбопитен библейски персонаж и много модерен сред окултистите. Това е така, защото ще е следващия управник след „нашия“, слънчев Мишо. Този е сатурнов тип и това казва всичко за него. За недосетливи, последно е властвал при падането ни под турско, кръстоносните походи, монголците и другите касапници в онова тристолетие. Ясно е, как раздава справедливост.
    • Ако искате да гледате нещо, което ще ви бръкне в душата, ще ви изпоти от напрежение и накрая ще ви остави с усмивка – пускайте го веднага. Няма да съжалявате!
    • Мисля, че съм го казвал и по други поводи, но дъртите мангали ползваме FDM2. Портативен е и сам се обновява директно от GH.   И разбира се на тази планета не съществува друго освен xnview (очевидно от portableapps.com/apps).   ~~~~   Прочетох само шест глави, но се изясниха няколко неща, които изобщо не са ясни във филма, а сто процента има и други. Например свръхсилата на главния не е феноменална памет за четири хиляди серии излизали десет години, а бързо четене, което обяснява името на webtoon-a.   Има и други промени, но по-малко значими. Например главната Джи Су във филма е типичната ошмулена и съсипана от живота жена, представителка на всеки, корейски сериал (смешното е, че в сериала ѝ я правеха на принцеса). Във webtoon-a е красавицата на компанията, която е получила заветния постоянен договор, умна е, учи испански (същото като ние да учим корейски или мандарин) и няма никакви мечти да става дизайнерка на дрехи.   И така нататък. Но като цяло общо взето са се придържали към оригинала (поне първите петнадесет минути, че до там съм стигнал).   Благодаря Вили, че сподели с нас тази важна информация!    
  • Създай нов...