Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8993
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    stefieli6977

• Последни мнения

• @k-drama-monk, не мога да си представя ти като мъж защо гледаш този сериал  Аз го превъртях, за да видя мъжкото присъствие, но не е мойто и няма да го гледам в детайли. Ако съм права и първата среща е с Lee Soo Hyuk, освен, че по мое мнение е голям хубавец, има и страхотен дълбок глас. В един сериал го гледах само, за да слушам със слушалки гласовете на главните Мацката съм я гледала в друг сериал и тук определено изглежда направо страхотно. За игра няма какво да очакваме, не мисля, че идеята на сериала е друга освен точене на лиги 
    • Понеже съм още на втора серия и не съм я догледал, не мога да кажа много. Но засега много ми прилича на любимия ми „Kingsland“ с история в стил webtoon, нещо което предпочитам, харесвам и търся.   Точно в такъв сериал търся предвидимост, сладост, сюжет без излишна драма и усложнения. Това при китайците се вижда често, но не и при корейците. А, ако е и забавен, става моето нещо.   Лично аз не се оплаквам от певицата (не съм я гледал другаде). Харесва ми, че може да не е хубавица, но има правилни черти на лицето, що годе женствено тяло и симпатични мимики. Не искам повече от една главна в такъв сериал.   Между другото това за правилните черти, когато аз бях млад се водеше критерии за красота. Може да звуча като някакъв дядка, какъвто вероятно след не много време ще ме направят синковците ми, но сегашното положение ме плаши. До оня ден между StarBasic гледах „Моля, ожени се за мен“, там бяха избрали за малка версия на главната едно момиченце, което буквално не приличаше на човек, а на извънземно. Де да знам ануаки ли, от Сириус ли, сиви, зелени, бели, забравил съм ги вече. Почти можех да се обзаложа, че е играл ножа, а си говорим за много малко дете.   Тук същата работа. Този, който е първата среща в играта в лице е като пластмасова фигурка правена от накъркан фрезист. Ама мацките припадат. Защо? Защото в тяло е като манекен. Съгласен съм, такива мъже не съществуват. Ние сме дебели, космати и обикновено плешиви. И аз да бях булка, щях да предпочета него. А то си е и точно така, мъжете също си падат по нереални жени.   Което ме подсети за играта. Някой нагоре каза, че ако имало такава, нямало да излиза от нея. Аз не видях нещо в тази игра, което да не съществува. Единственото е, че засега шлемовете за виртуална реалност не изглеждат така, но невронната връзка отдавна чука на вратата и след не много време ще е достъпна.        
    • @Sisona09 нещо не разбрах. Отговор ти даде Цветето на хаоса, а ти благодариш на @lukreciana? Нямам напротив да ѝ благодариш, тя от най-активните членове с най-акуратни мнения. Просто не тя ти отговори.   Между другото, ако искаш да види, че си я споменала, не трябва да правиш цап-царап (copy-paste). Започваш да пишеш името ѝ с кльомба пред него, напр. така — @luk  Специално при нея на третата буква името ще се е появило най-отгоре. Остава единствено да пуснеш стрелка надолу и да нашиеш Enter (Return) или ако смяташ, че е по-удобно, да нащракаш два пъти на името. Ако името изчезне докато пишеш, триеш всичко без маймунското „А“ и пишеш наново.    
  • Създай нов...