Надявам се това да е началото на една "революция" по отношение на цялостната концепция на корейските агентури как да мениджират групите и артистите си.
Честно казано, започнах да се отдръпвам от артисти, които са толкова преувеличено идеализирани, че не искам да гледам филмите им както преди.
Например Пак Бо Гъм. Преди ми беше любимец, но напоследък се държи толкова сладникаво и изкуствено, че ми стана антипатичен. При него е явно, че е гей, но явно концепцията е да го крият, и това води до липса на автентичност. Вероятно той самият най-много страда от това, да крие кого обича и си мисля, че никакви пари и слава не могат да компенсират такъв стрес, такъв натиска върху личността.
Бих искала да виждам любимите ми артисти такива, каквито са, а не някакви кукли на конци.
Много обичам платените критици които не са гледали целия сериал и си правят сметка само от гримасите които прави кажете си че не сте и фен и толкова . Поне имаше хубави целувки
@dido100 Компанията им нищо не им търси понеже не подписаха с тях и се опитва да ги саботира а Джису има своя компания която и урежда всичко
Дори и единицата над нулата е "значително израстване". Явно след като пуснаха откровената чалга-група, сега от YG ще пенсионират тези кифли и им търсят ново препитание. Нищо ново, с много пари и натиск се постига. Пример-недоразуменията от ГГ.