-
Кой е онлайн 3 Потребители, 0 Анонимни, 182 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От Asia93 · Отговорено
Като се абстрахирам от цялото мазало, което става в главата ми при наличието на всичките герои и секти, с които ни заляха и продължават да вкарват още във всеки следващ епизод, сериалът взе да се движи доста по-добре и вече хваща интереса. За справка - на 12 епизод съм. Обаче наистина целият този калабалък идва в повече. Те са 172892б2 секти, още толкова герои, кой за какво се бори, кой какво е направил или ще прави, кои какви са, тотално губиш нишката. Аз си признавам, че изобщо не се напъвам да ги запомням или да следя тези странични линии, а си следя само двамата главни. Останалите какви са, що са, не ме интересува. В противен случай трябва да вадя тетрадката с един химикал и да почвам да записвам, друг начин няма. Та, така де. Като махнем тези малки подробности, сериалът започна да си набира скорост и изглежда, че ще става все по-интересен. П.п - тук обаче май сама ще си коментирам Лошо няма, аз и без това отскоро съм във форума (чета Ви от години, но коментирам от скоро) та имам да наваксвам много -
От Candykiller08 · Отговорено
Честит рожден ден! @felicyti Нека винаги си жива и здрава, с усмивка на лице и радост в сърцето – точно като духа на свободата, която празнуваме днес, на 3 март! Пожелавам ти всичко най-хубаво и много незабравими моменти! -
От k-drama-monk · Отговорено
@MarielaBN, добре дошла във форума! Имайки предвид часа, в който си писала, е по-скоро честитене за националния празник. Но пък почерпки приемаме всякакви, особено, ако са в шише
-
-
Културни прояви
-
От Нова · Отговорено
Не знам дали съм в правилната тема, но ми попадна следната информация: Ден на корейската култура ще се проведе в петък в Експо център „Флора“ | Община Бургас https://share.google/RMdYAlbSUWjJk8TCY Посочено е, че събитието е от 14ч.
-