-
Кой е онлайн 4 Потребители, 0 Анонимни, 207 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От Ilqnski · Отговорено
Много готино и сладко сериалче.Гледа се направо не на един,а на половин дъх Чак ми се искаше да има и още малко... Даже не помня как попаднах на него...Май пак беше през Shorts на Youtube... Но много ми харесаха и самите романтични моменти и история.Не бяха от онези лигавите за тяхното кино,ами напротив.Имаше и този лек забавен "привкус",който те кара да се усмихваш,но не и да се смееш като на баш комедия(въпреки че се посмях на някои моменти ). Препоръчвам ! Тук е момента да благодаря на @Candykiller08,че даде едно рамо за да го качат от StupidDreams .Първоначално като видях че няма друга онлайн връзка освен VBOX(която не работи),и увесих нос,но след като споменах по-рано днес на Мони,и към 22:00 получих известие от телеграм групата им че е качен... Направо светнах Браво и за бързата им реакция,че са го качили и на двете места. п.с. След като проверих набързо каста от актьори в MDL,понеже много ми харесаха главните,също попаднах на лошата новина за Itagaki Mizuki Наистина много жалко.Много ми хареса...Харизматичен,симпатичен и естествен пред камерата. @bealonenomore @snowmoon Ако може да добавите и телеграм - ЦЪК -
От k-drama-monk · Отговорено
Много са ми трудни корейските имена. Знам едва ли не само Пак Минг Йонг (Минка) и Пе Су Джи (Сузи), а на втората даже не съм почитател, макар и да не ме дразни. Но, като се върнах до първото мнение на Параб и след няколко справки разбрах, че говориш за главните. Малко ще го карам йезуитската, че съм казал „едва ли не ги е гнус“, а не, че ги е гнус. Но, ако наистина са в такива отношения (а нямам причина да не го вярвам), то е нормално в малкото такива моменти да чувстват леко неудобство. Но, както казахме и преди, тези моменти са малко. Не знам дали бих гледал този сериал втори път. Може би заради половинката бих го направил. Но първо ролята на главния беше наистина ужасна и дори мен като мъж ме дразни, второ, че края наистина много го протакаха и ме изнервиха. Но определено смятам, че е сериал, който трябва да изгледа всеки. Едва ли не си е класика. И това идва от негодника, който още не е гледал сонатата. Не ме бийте много. -
От Koizora · Отговорено
По време на снимките на сериала Чанг Гън Сок и Пак Шин Хье бяха в много добри приятелски отношения, така че не е вярно, че са изпитвали погнуса един към друг. Може да са се възприемали като брат и сестра, както не веднъж са казвали. За многократното гледане на сериала не съм усетила погнуса. Беше поканен на сватбата й. Дори публикува отговор в стил на Те Кьонг на фен във връзка с въпрос относно брака й. Към момента не знам дали все още са толкова близки, но предполагам, че са в нормални отношения.
-
-
Културни прояви
-
От Нова · Отговорено
Не знам дали съм в правилната тема, но ми попадна следната информация: Ден на корейската култура ще се проведе в петък в Експо център „Флора“ | Община Бургас https://share.google/RMdYAlbSUWjJk8TCY Посочено е, че събитието е от 14ч.
-