Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8975
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    kalugerka1964

• Последни мнения

• Много са ми трудни корейските имена. Знам едва ли не само Пак Минг Йонг (Минка) и Пе Су Джи (Сузи), а на втората даже не съм почитател, макар и да не ме дразни.   Но, като се върнах до първото мнение на Параб и след няколко справки разбрах, че говориш за главните.   Малко ще го карам йезуитската, че съм казал „едва ли не ги е гнус“, а не, че ги е гнус. Но, ако наистина са в такива отношения (а нямам причина да не го вярвам), то е нормално в малкото такива моменти да чувстват леко неудобство. Но, както казахме и преди, тези моменти са малко.   Не знам дали бих гледал този сериал втори път. Може би заради половинката бих го направил. Но първо ролята на главния беше наистина ужасна и дори мен като мъж ме дразни, второ, че края наистина много го протакаха и ме изнервиха.   Но определено смятам, че е сериал, който трябва да изгледа всеки. Едва ли не си е класика.   И това идва от негодника, който още не е гледал сонатата. Не ме бийте много.  
    • По време на снимките на сериала Чанг Гън Сок и Пак Шин Хье бяха в много добри приятелски отношения, така че не е вярно, че са изпитвали погнуса един към друг. Може да са се възприемали като брат и сестра, както не веднъж са казвали. За многократното гледане на сериала не съм усетила погнуса.  Беше поканен на сватбата й. Дори публикува отговор в стил на Те Кьонг на фен във връзка с въпрос относно брака й. Към момента не знам дали все още са толкова близки, но предполагам, че са в нормални отношения. 
    • Този сериал, а и един личен разговор преди малко, ми напомни Джойката, която в момента повтарят по ЬТВ Lady.   Докато го потретвахме, един ден казвам на съпругата: Знаеш ли, че тези дни, една от баш газдите във форума разказа, че главния герой си има дългогодишно гадже от преди да иде в казармата и затова в сериалите е дърво. Притеснява се заради нея. Тогава тя ми каза, че то е очевидно, колко им е неприятно и на двамата, моментите на близост, но това не разваля удоволствието от сериала.   На мен до онзи момент не ми беше никак очевидно, но след като ми обърна внимание, взех да забелязвам, как едва ли не се гнусят един от друг в проникновените мигове.   Тук се получи нещо подобно. Отделно, че главния играе обичайната роля на ръб, който мрази главната в червата си, ама наистина хич не им се получаваха интимните сцени (които си бяха малко). И все пак това не разваля забавата.   Просто края е протяжен, както често се случва в корейски продукции, защото, кой знае защо корейците започват привършването на сериалите си минимум пет серии преди края и те влачат сериозно. Но това бавене в нищото не разваля динамиката на сериите преди това. Затова последните серии просто могат да се пропуснат.   
  • Културни прояви

• Създай нов...