Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8975
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    kalugerka1964

• Последни мнения

• По време на снимките на сериала Чанг Гън Сок и Пак Шин Хье бяха в много добри приятелски отношения, така че не е вярно, че са изпитвали погнуса един към друг. Може да са се възприемали като брат и сестра, както не веднъж са казвали. За многократното гледане на сериала не съм усетила погнуса.  Беше поканен на сватбата й. Дори публикува отговор в стил на Те Кьонг на фен във връзка с въпрос относно брака й. Към момента не знам дали все още са толкова близки, но предполагам, че са в нормални отношения. 
    • Този сериал, а и един личен разговор преди малко, ми напомни Джойката, която в момента повтарят по ЬТВ Lady.   Докато го потретвахме, един ден казвам на съпругата: Знаеш ли, че тези дни, една от баш газдите във форума разказа, че главния герой си има дългогодишно гадже от преди да иде в казармата и затова в сериалите е дърво. Притеснява се заради нея. Тогава тя ми каза, че то е очевидно, колко им е неприятно и на двамата, моментите на близост, но това не разваля удоволствието от сериала.   На мен до онзи момент не ми беше никак очевидно, но след като ми обърна внимание, взех да забелязвам, как едва ли не се гнусят един от друг в проникновените мигове.   Тук се получи нещо подобно. Отделно, че главния играе обичайната роля на ръб, който мрази главната в червата си, ама наистина хич не им се получаваха интимните сцени (които си бяха малко). И все пак това не разваля забавата.   Просто края е протяжен, както често се случва в корейски продукции, защото, кой знае защо корейците започват привършването на сериалите си минимум пет серии преди края и те влачат сериозно. Но това бавене в нищото не разваля динамиката на сериите преди това. Затова последните серии просто могат да се пропуснат.   
    • Здравейте. След като вчера изчетох темата, реших да пусна и първия си, а вярвам и непоследен коментар. Темата е достаа обемна и имаше много полезна за мен информация, за жалост голяма част от клиповете отпреди не са налични вече. Виждам, че и няма толкова активно пишещи като преди, но се надявам, че има четящи нови фенове като мен . Донякъде знам кои са DBSK, защото следя доста SM групи и съм попадала често на техни неща, но със сигурност не съм била фен. Знаех и донякъде историята, но нищо повече. От по - новите неща (т.е. след 2019г) мисля, че любимата ми песен е Rebel. Песента толкова ме изненада, че спирах няколко пъти да се уверя дали не халюцинирам кого виждам и чувам и правилно ли съм прочела заглавието. U-know се справя толкова успешно с хореографията, че конкурира с лекота айдълите в 20-те си години. От соло изпълненията  за Changmin  - Fever ми е любима. Толкова зрелищна, театрална, пълна с обрати и с прекрасния му глас. Наистина запомнящо се изпълнение. При U-know "Thank you" е забележителна. Сценографията, цветовете, актьорската игра, един от най - добрите клипове на песен, които съм виждала, да и самата песен ми харесва.     От по - старата им музика, когато са все още OT5 не съм слушала чак толкова много, но си спомням ясно Love in the ice от Tokyo Dome. Изпълнението беше мн въздействащо и дори аз, която не съм голям фен на баладите съм го запомнила, без дори да знам кои са тези момчета.     Вниманието ми към групата точно сега се породи заради Jaejoong. Случайно гледах една серия на The Return of superman, където той беше гост. Заинтригувана бях и някак лицето ми се струваше познато, но не можех да сетя откъде. След като се поразрових се оказа, че съм слушала дори Rhapsody, една от тазгодишните му песни, без да знам изобщо кой е. Видях, че води сегмент в канал Jae friends И изгледах няколко епизода с други мои любимци - FT Island и Younghwa. Предването е свежо и приятно, има 100 епизода, за съжаление вече сложиха финал. Мислех да си го гледам от време на време и толкова. Но Youtube алгоритъмът е имал други планове. Показа ми той клипа на Jaejoong ot 2013 Japan Concert - Just another girl  и само в рамките на тези няма и 4мин, вече бях сигурна, че този човек ще се бори за призовото място в класацията ми от любимци, а там борбата е жестока и първото място е непоклатимо от 5години. От тогава вече месец, изслушах цялата му солова дискография, която е налична в Spotify, и не ми е омръзнал изобщо. Слушам само и единствено негова музика. Любима песен нямам - всички, любим албум - може би WWW, песен на деня - All that glitters.     Изпуснала съм толкова много години, че всеки ден научавам и виждам все нови неща, някои са невъобразими за ума ми, но определено не скучая.     За дискографията на Junsu и JYJ още нямам идея, не съм стигнала до там, ще стане като Jaejoong треската ме поотпусне. Но преди седмица някак попаднах на The fruitful trip на JYJ -  клипът е 2 часа, на мен ми отне над 4ри да го изгледам, толкова пъти спирах от смях и връщах отново и отново, че имах мускулна треска на челюстните мускули на следващия ден. Ако някой не го е гледал или позабравил, може да му е полезно:     Ако някой разполага с нещо подобно или каквото и да е, моля да споделя, може и на лични съобщения, приемам всякакви предложения от любими ваши моменти.     За финал - извинявам се за дългия пост, но няма да бъде последен със сигурност. Скоро прочетох, че Mirotic e отбелязала 100млн гледания в Youtube, правейки я първата песен на TVXQ, достигайки това число. Да ни е честито. Песента е страхотна, мисля, че е най - кавърната песен в kpop-a. Но никой кавър не може да се равнява с оригинала, нашите момчета са си най - най. 
  • Културни прояви

• Създай нов...