На 10 декември, изненадващо, поне за мен, Jinyoung пусна нова песен, наречена „Christmas Fever“.
Всъщност, два дни преди това е било съобщено за нейното издаване, но това съм го пропуснала и наистина се изненадах приятно, че има нещо ново музикално от него. цък
“Christmas Fever”
На 17 декември Kim Se Jeong пусна първия си сингъл албум „Solar System“.
„Solar System“ е песен, която носи утеха на хора, които живеят в собствено темпо, но същевременно пазят остатъци от любов.
Тийзърите.
И малко 18+.
Kim Se Jeong много, много не я долюбвам като актриса, но...
Ето ви една гореща сцена от най-новата й драма "Moon River", която приключи тия дни.
И си партнира с Kang Tae Oh. Ох.
След края на „Moon River“, който завърши с висок рейтинг, MBC представи видео от създаването на сериала, включващо последните епизоди на драмата.
Спойлер
Финалното видео от създаването показва оживената атмосфера на снимачната площадка, докато актьорите работят усилено, за да поддържат репетициите забавни, страстни и жизнерадостни. Kang Tae Oh и Kim Se Jeong се закачат игриво на снимачната площадка, споделяйки непрестанен смях по време на репетициите. След като заснема сцена, която трябва да се разиграе в дъжда, Kim Se Jeong разказва колко слоя дрехи носи, включително бански костюм, покриващ цялото тяло, и слой термо маски. Тя се шегува: „Но не ми е студено, защото актьорската игра на Kang Tae Oh е пареща.“
В заключителните си думи Kang Tae Oh споделя: „Тъй като създадохме толкова много спомени заедно, мисля, че станах още по-привързан към екипа“, благодарейки на целия екип. Той благодари особено на Kim Se Jeong, който му оказа надеждна подкрепа на снимачната площадка.
Kim Se Jeong отбелязва: „Чувствах се щастлива да участвам в тази драма заедно и успях да се справя с много нови предизвикателства, така че беше наистина забавно време“, обяснявайки, че иска да продължи снимките благодарение на екипа и колегите актьори, които направиха атмосферата на снимачната площадка страхотна. Към Kang Tae Oh тя добавя специални благодарности за участието ѝ с всичките ѝ игриви лудории на снимачната площадка.
„Moon River“ е фентъзи романтична драма за престолонаследник, който е загубил усмивката си, и жена, която е загубила паметта си. Когато се събуждат в телата си един на друг, те са принудени да живеят живота си, докато крият мистериозната си тайна. цък
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!