Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8623
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    petenceto_9191

• Последни мнения

• Пердута Фелина: Приятели, вчера се изгуби котенцето ми, казва се Кати и е жълто. Моля, разпространявайте в групите!!! За който го намери ще има награда.    1. Трованчо Канадезе: Госпожо, намерих котката Ви, как да ви я изпратя? 1а. Пердута Фелина: Ама не може да е моята, Вие живеете в Канада, а аз съм в Курило. 1б. Трованчо Канадезе: ТОГАВА, ЗАЩО публикувате подвеждаща информация? Глупавата котка ме изподра целият, докато я извадих от храстите. Трябваше и да набия този глупак съседа, защото лъжеше че е негова!!! 1в. Пердута Фелина: Не съм пускала подвеждаща информация. Котето ми наистина изчезна, но няма как да е отишло в Канада. Съседът ви е прав, върнете му котката. 1г. Трованчо Канадезе: Казали сте да се споделя информацията в групите, някой идиот я е споделил в "Ние в Канада". Сигурно е съседа, наговорили сте се нали? (Тоя измамник кърви и се прави на умрял) Докладвам ви профила!!! 2. НЕДЯЛКО НЕДОВОЛКОВ: То от хубаво не е избягало животното! Сигорно се е отнасяла зле с него!!! Ако някой го намери, да не ѝ го враща! Обърнете се към закрила на животните!!! 2а. Кучерас Канилов - Зоофилский: Не бива да се позволява на всеки да отглежда любимци. Има всякакви извратеняци!!! 2в. Съседко Комшийски: Познавам жената, напълно нормална е! 2г. НЕДЯЛКО НЕДОВОЛКОВ: Просто умее да се крие. И аз мислех че познавам моята.... 3. Кастраторка Бърза: Сигурно се е разгонила!!! Ще се върне бременна, така е като не си кастрирате котките! 3а. Щ. Граматикова: Женските се стрелизират! Простачка. 3б. Кастраторка Бърза: Стерелизират се бургани! ПРУСТАЧКА! 3в. Щ. Граматикова: Я НЕ МИ ПОВИШАВАЙ, ШРИФТ!!! 3г. Съпруг На Жена си: Моята точно така направи, избяга и се върна бременна. 3е. Кастраторка Бърза; Котката ли? 3ж. Съпруг На Жена си: ЖЕНАТА!!! 4. Пердута Фелина: Ама котето ми е мъжко, не може да забременее! 4а. Уморан от Живота: Ужас, дженджърски истории! Повдига ми се от вас!!! 5. Кадута Маритова; Приятели, жената си е изгубила котето, помогнете ѝ да го намери!!! 6. Уроспия Лестна: Това искам да го видя, аз с моето "коте" какво ли не съм правила, но никога не съм го губила! 6а. Кураж Куртев; Изпрати ми го на снимка, искам да го видя. 6б. Уроспия Лестна: Дадено, тъкмо се изкъпах. 6в. Кураж Куртев; Боже господи! То е цял тигър!!! 7. Кучерас Зоофилский: Госпожо, намерих животното, Ви елате да си го вземете, живея в съседния квартал. (Адрес и снимка на лични) 7а. Пердута Фелина: Господине, това на снимката е куче, алано, тежи повече от мен!!! 7б. Кучерас Канилев - Зоофилский: Не може да правите разлика между животните! Всички са божии чада!!!  8. Раб Божий: Изгубихме вяра в Бога и от там идват всичките ни нещастия! 9. Смирена Набожна: Амин! 10. Раб Божий: Молете се и постете! 11. НЕДЯЛКО НЕДОВОЛКОВ; Ясно, хранила го е с вегетарианска храна. Горкото животно, сигурно се е свряло някъде за да умре! 12. Веганка Заклета: ГЛУПАК! Аз моят син го отгледах само с вегетарианска храна! 12а. Закусвалня мазни мръвки; Синът ви, е най-добрият ми клиент в закусвалнята. Яде по три телешки бургера! 12б. Веганка Заклета: Обаждам се в полицията, да ви затворят. 12в. Закусвалня мазни мръвки; ИДИОТКА! 13. Кураж Куртев: Току що видях котката ви да пресича улицата, отивам да я хвана! 13а. Пердута Фелина: Стоп! Вие къде сте?  13б. Кураж Куртев: Във Валенския, Испания. 13в. Пердута Фелина: Не може да е моята. Аз съм в Курило! 13г. Кураж Куртев: Вие не познавате котките! Те може да са навсякъде! 14. Мъдьо Каракочев: Само простотии в тая група. Сега пък, някаква от КУРило, я засърбяло котето. Ми намери си кой да ти го начеша ма жена! 14а. Уроспия Лестна: Не е толково лесно! 14б. Жалейка Чуждогробова; Що? И на теб ли мъжът ти избяга с любовника? 14в. Уроспия Лестна: Не, с вторият ми баща. 15. Кастраторка Бърза; В тази жега, kотето сигурно е тръгнало да търси вода!!! Имаше ли паничка с вода? 15а. Пердута Фелина: Даже две. 15б. Кастраторка Бърза; Значи, се е объркало от коя да пие. 16. Некрофил български: Съжалявам, котето ви е прегазено от кола, преди малко го видях. Ето снимка. 16а. Пердута Фелина: Това на снимката е таралеж!  16б. Некрофил бългорски: Няма значиние, нали е умрял. 16в. Пердута Фелина: Освен това вие сте в Англия!!! 16г. Некрофил бългорски: Но коренът ми е български и няма да се отрека от него!!! 17. Самарина Добринкова; Вземети си папагал. Ще го научите да говори и няма да скучаити. 17а. Фантазьо Смахнат: Има и говорящи котки. Четох в една книга. 17б. НЕДЯЛКО НЕДОВОЛКОВ: Това са глупости, писани от един идиот. 18. Футболко Фанелкин: Продавам бутуши, почти нови, но вече не ми стават. 18а. Кастраторка Бърза; Не спамете! Жената си търси котето. 18б. Футболко Фанелкин: Като го намири, ще има котаракът в чизми. 19. Чистифейка Дизинфеткина; Не обличайте с дрехи животните!!! Говорила съм с ветеринар! 19а. Уроспия Лестна: Аз съм и спала с ветеринар. Нищо особенно. 19б. Чистифейка Дизинфеткина; Моли се да не е моят мъж, защото ще съжаляваш! КУРВО! 19в. Уроспия Лестна: Вече съжалявам и сигурно е твоят Отговаря на профилната ти снимка. Каза че е женен за дърта, злобна и проскубана кучка. 19г. БЛОК! 20. Любопитко Кякере; Какъв цвят е котето? 20а. Пердута Фелина: Жълто! 20б. Любопитко Кякере: Искам и аз едно, моля! 20в. Кастраторка Бърза; Жената не раздава, а търси! 20г. Смирена Набожна: Това е проблемът на съврименния свят! Всеки иска, но никой не дава! 21. Оплаквачка Селска; Съжалавам за загубата ви! 22. Кураж Куртев: като е мъжко, защо сте го кръстили с женско име??? 22а. Пердута Фелина: То само си го избра! 23. Мъдьо Каракочев: Каква е наградата? 23а. Смирена Набожна: Повдига ми се от такива като Вас!!! На този свят най-главното не е материалното а духовното!!! 23б. Мъдьо Каракочев: Ясно ще духа! Отивам да го търся. 24. Омайка Черодейкина: Животното е откраднато! Има трафиканти на котки. Разказвали са ми. 25. Мит'ко Сапунчев; В Китай ядат котки!  26. Съседко Комшийски: Идиотка! Вдигни си задника от компютъра и отвори вратата, котето ти от час мяука вън!!!
    • То май много няма да чакаме. Снощи като го видях и си викам, ехе, браво. Мистериозен тийзър излезе, да видим какво ще е.    
    • Дали е качен вече някъде онлайн
  • Създай нов...