Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8803
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    K-DramaFan

• Последни мнения

• 24 октомври - Луо Юн Си (Лео) И Джерами (Лошко), на вниманието на Lawandula  Whispers of Fate  25 октомври -  Чън И и И Тун, моята любимка Sword and Beloved 30 октомври - Виктория  и  Дън Си, моят чаровник  Fight for Love Много гинералки, много нещо... Тази година на екрана властват жените-генерали
    • Ей, браво на Джи. Той получи Ордена на за културни заслуги Окгуан на 16-те корейски награди за популярна култура и изкуства на 23 октомври, в признание на националното му влияние и принос в музиката, изпълненията и изкуствата. GD изрази гордост от това, че е певец и благодарност към тези, които са го вдъхновили, като също пожела да сподели този важен момент с членовете на Big Bang. Той подчерта универсалната сила на музиката и призова всички да ценят мечтите си като източник на вдъхновение и светлина в живота. GD влезе в историята като първият идол и най-младият, получил най-високото културно отличие в Корея.    
    • Не знам, може още да ме държи нелепицата за готвачката или преди това за онази дето влезе в роман, та ме е страх да започвам това заглавие, а много харесвам приказки. Ще изчакам едн-две години и тогава може би ще го гледам, когато стандартите ми паднат още малко.
  • Създай нов...