Днес беше последното участие на Super Junior в музикално предаване с "Express Mode".
След сцената на Music Core всички членове споделиха по няколко думи за феновете:
"Благодаря на ELF, че отпразнуваха 20-ата годишнина на SUJU! SUJU беше създаден от ELF и израсна благодарение на ELF! Нека бъдем заедно за 30-ата, 40-ата годишнина и още дълго време! Наистина знам колко много любов и усилия вложихте, ELF, в тази дейност. Сега нека се срещнем на Супершоу 10! Винаги съм благодарен и ви обичам" - Итък
"Моят допамин в живота" – SJ & E.L.F" - Хичул
"Благодаря на ELF, прекарахме скъпоценно време заедно. Винаги съм благодарен!" - Йесонг
"Тази 20-годишна редовна дейност беше още по-специална, защото бяхме заедно! Благодарен съм ори само за това, че можем да бъдем заедно толкова дълго време. Усмивките ми на сцената бяха заради вас. Тази дейност завърши успешно! Благодаря ви, че винаги сте до мен. В стила на Супер Джуниър, тичахме до края с усмивки! Ще се срещнем отново ~"- Шиндонг
"Тази дейност беше щастлива, изпълнена с любовта на нашите ELF! Винаги съм благодарен, извинявам се (ако има нешо) и ви обичам" - Ънхьок
"Бях толкова щастлив да споделя 20-годишнината на музикалните предавания с нашите ELF. Сега нека се срещнем на концерта и създадем нашето собствено щастливо време. Упражнявайте се, бъдете здрави!!" - Донгхе
"Тази 20-годишна дейност беше ценен момент, който ме накара отново да се върна към първоначалните си намерения. Искрено благодаря на всички, които ни подкрепиха! Ще продължа да вървя напред стъпка по стъпка с искреност" - Шиуон
"Супер Джуниър вече отбелязва 20 години и можа да проведе дейност с 12-ия си редовен албум, за което съм наистина благодарен. Благодаря и на ELF, които ни подкрепиха горещо. Искам да продължа да дарявам щастие и утеха на всички с хубави песни и изпълнения. Моля, продължавайте да ни подкрепяте." - Рьоук
"Музикалните предавания за 20-годишнината също бяха възможни благодарение на вас!! Обичам всички, които ни подкрепиха!!" - Кюхюн
Ето и самото изпълнение.
Гостуването на групата в "The Seasons: Park Bo Gum" донесе радост на много хора.
Ето така се излиза на сцена - с усмивка, енергия и "Miracle + U + 쏘리 쏘리 (SORRY, SORRY)".
Една чудесна новина според мен.
SM CLASSIC ще имат турне на няколко места по света. Заега са обявени дати в Сеул, Токио и Виена, като новината е в тази тема заради участието на Рьоук и Итък в японския концерт на 15.09. Уки ще пее, а лидерът ще е модератор на събитието. Много се радвам.
Изт. SMTOWN Japan