Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8805
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    krakadu

• Последни мнения

• Хе-хе, това ме кефи:     Под етикет, че може да се води подсказване.
    • Нещо, което не схванах. Пазвантката взе самоличността на сестрата на адвокат И, нали? Той няколко пъти се опита да каже нещо за сестра си, но го прекъсваха. Явно има нещо и около нея.   Любимата ми спекулация, която няма да се случи, че дъртия е жив и всичкото е номер, защото те трупа така и не го показаха никога. Ако филма беше комедия, щеше да е това, ама понеже е тежка драма, най-вероятно ще завърши със смъртта на професорката, лекето, може би и нейната и още няколко. Таткото ще остават жив и с разбито сърце за втори път.
    • Видях, че вещиците са го почнали, а версията в Kisskh.la е 720p (640, ако трябва да сме точни), което е приемливо.   Изгледах два епизода и изглежда класическа, тежка драма. След като последните седмици изгледах няколко китайщини от любимите ми, лекички, ми е време за малко протяжност.     Изглежда следващите две сменят потискащата обстановка с безметежност.   Всъщност се радвам, че този филм не е комедия. Комедиите, които снимат извън Сеул обикновено са провал, докато стават добре драми като например Самдалската. Давам я като по-скорошен пример.     И отново имаме мотива за самотния баща, както Лази мило ни е описала. В първите два епизода скриха от нас този факт. А хората гледащи неделните филми по обяд на Нова, знаят, че тези стават успешни. Вече в няколко сериала и корейците посягат към тази тема, което много ми допада. Заради това ще изтърпя чеболизмите. Мисля, че ще си заслужава.
  • Създай нов...